Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   
Rondreis zoeken
Vertrek tussen  
en  
Rondreizen
KamertypeToon volledige aanbod

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Value for money: een all-in prijs

Rondreizen (in groep)

Beste,

Dank voor uw interesse in de rondreizen van De Reisspecialist.

Wat maken deze rondreizen uniek:
  • steeds uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • we reizen steeds in een klein gezelschap (8 tot max. 15 personen)
  • onze prijzen zijn uiterst volledig: niet enkel zijn alle vermelde excursies en inkomgelden steeds inbegrepen maar ook tal van andere extra’s zijn inbegrepen. De volledige lijst vindt u op onze site of in onze brochure.

Op vijf jaar tijd werden de rondreizen van De Reisspecialist dan ook een begrip.
Bekijk alvast het volledige aanbod en aarzel niet ons te contacteren.
Verberg informatie rondreizen
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit  
Resultaten: 13

Rondreis Moskou & St. Petersburg "Rusland op een gouden schotel" - 8 dagen

Rondreis Moskou & St. Petersburg

Het nieuwe Moskou is dynamisch en in beweging als geen enkele andere Europese hoofdstad momenteel. St. Petersburg is een oude en wat slapende schoonheid die uw hooggespannen verwachtingen volledig zal inlossen. Klassieke bewondering voor het ene maar extreme verbazing voor het andere.
Moskou met meer dan 10 miljoen inwoners is onmiskenbaar de hoofdstad van een groots land. De stad is imposant opgezet en de mensen gaan er rijk en gecultiveerd gekleed. Elk zichzelf respecterend internationaal bedrijf heeft er inmiddels een kantoor. Dergelijke investeringen hebben van Moskou in korte tijd het visitekaartje van het nieuwe Rusland in volle expansie gemaakt. Vanaf het moment dat St. Petersburg werd gesticht door tsaar Peter, tot in 1917, was dit de hoofdstad. Na de Revolutie werd het landsbestuur overgebracht naar Moskou. St. Petersburg, de stad van de witte nachten en de Hermitage, is gebouwd op 42 eilanden en wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd.

  

Rondreis Wenen "Wien, du Stadt meiner Träume" - 5 dagen

Rondreis Wenen

Wenen, de barok- en muziekstad in het hart van Europa, is een stad met een wel heel bijzondere charme. Een wereldstad in het groen, met heerlijke parken, monumentale historische gebouwen, een schilderachtig centrum, kortom een schatkamer van kunst en als extraatje ook heel wat sfeervolle koffiehuizen. Deskundig begeleid wandelt en flaneert u door deze unieke stad.

  

Rondreis Oekraïne "Uw bezoek meer dan waard!" - 8 dagen

Rondreis Oekraïne

Het is een geweldig land met een fiere en warme bevolking dat zijn gasten met stijl en egards zal ontvangen. Oekraïne is na Rusland het grootste land van Europa en heeft de toeristen ontzettend veel te bieden. Helaas is er sinds 2014 een conflict in de Oekraïne, maar dat speelt zich slechts in een heel klein gedeelte (ca. 5%) van het totale land af. Het centrale en westelijke deel van Oekraïne wat in deze reis vervat zit is zeer veilig met als mooiste voorbeelden de schitterende steden Kiev en Lviv. Door dit conflict is het echter wel een goedkope vakantiebestemming geworden en moet u nu profiteren van ons aanbod. Diegene die de moeite neemt af te reizen naar Oekraïne, wordt verrast door boeiende steden, een bijzondere en rijke cultuur, een lange en turbulente geschiedenis en
prachtige natuur.

  

Rondreis Edinburgh Military Tattoo "The greatest show on earth" - 4 dagen

Rondreis Edinburgh Military Tattoo

Ieder jaar komen er meer dan 220.000 toeschouwers van over de ganse wereld naar Edinburgh om de Military Tattoo live mee te maken. De 2017 Tattoo (4-26 augustus) belicht Schotland’s reputatie als een land van pure schoonheid met muziek, kleur en spektakel uit binnen- en buitenland, toneel tegen de geweldige achtergrond van Edinburgh Castle, de Massed Pipes and Drums, militaire bands en dansers uit de vier windstreken. En natuurlijk het zeer aangrijpende schouwspel van de Lone Piper hoog op de wallen van het kasteel. Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is gebouwd op vulkanische heuvels en biedt prachtige uitzichten op de stad. De belangrijkste wijk van het oude Edinburgh, ligt tussen het kasteel en het Palace of Holyrood House. Hier ligt de Royal Mile, zoals schrijver Daniel Defoe de hoofdstraat in de 18e eeuw noemde. De schaarse gebouwen zijn bewaard gebleven en geven een goed beeld van hoe Edinburgh er in de Middeleeuwen en de 17e eeuw moet hebben uitgezien. Bovenop de rots ligt het kasteel, waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid van Edinburgh.

  

Rondreis Baskenland "Gastronomie en cultuur in balans" - 8 dagen

Rondreis Baskenland

Tijdens deze reis doet u zich tegoed aan al het moois dat deze regio te bieden heeft en maakt u onder andere kennis met de rijke culinaire traditie van het Baskenland. Galicië, de ruige noordwesthoek van Spanje, is daarentegen met klippen en inhammen, landschappelijk gezien zo on-Spaans als het maar zijn kan. Noord-Spanje is een constante mix van kathedralen, tapa’s, kastelen en bodega’s. Ga mee op ontdekking naar dit groene deel van Spanje.

  

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië "De westelijke grens van de Byzantijnse cultuur" - 10 dagen

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië

Na de super commentaren van tevreden klanten in de voorbije jaren komt deze bijzondere reis vanzelfsprekend terug. Wij nemen u mee naar een regio met een woelig verleden maar ook een rijke geschiedenis. Drie landen zo verschillend van elkaar en nochtans verbonden door oude conflicten en volksverhuizingen. Doch nu zijn deze landen op zoek naar contact met het nieuwe verenigde Europa en zijn hun moderne hoofdsteden een spiegel van waar ze naartoe willen in de nabije toekomst. Een boeiende reis vol ontdekkingen naar drie bestemmingen waarvan wij tot op heden geen duidelijk beeld kregen. Albanië is ondertussen de belangrijkste toekomstbestemming in toerisme van gans Europa.

  

Rondreis Roemenië "Charmant Boekarest en de machtige Karpaten" - 8 dagen

Rondreis Roemenië

Reis mee naar een land met een bonte verzameling volkeren en talen : Roemeens, Hongaars, Duits, Moldavisch, Oekraïens, Turks. Het is werkelijk een culturele lappendeken gespreid over prachtige landschappen zoals dat van de Karpaten en gans Transsylvanië. Deze luxe-reis naar Roemenië is op alle vlakken een positieve ervaring. De hoofdstad Boekarest met gerenoveerd oud centrum herinnert ons aan de revolutie. Brasov, Sibiu en Sighisoara zijn steden met Unesco-wereld­erfgoed: gezellig, veilig en kraaknet. De bezoeken aan Peles, het zomerverblijf van de koning, en de Dracula-burcht zijn onvergetelijke ervaringen. Logies van prima kwaliteit en middagmalen in gerenommeerde restaurants garanderen u een zeer aangename reis.

  

Rondreis Valencia "Verrassend Valencia" - 5 dagen

Rondreis Valencia

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische architectuur en de liefhebbers van kunst kunnen terecht in de talrijke musea die de stad rijk is. Een bezoek aan de haven, en de heerlijke strandboulevard mag natuurlijk niet ontbreken. En zeg eens eerlijk, waar kan u beter paella eten dan in Valencia waar de paella ontstaan is? Liefhebbers van kunst en cultuur, zon en zee, zullen in Valencia zeker aan hun trekken komen. Valencia is de derde grootste stad van Spanje en vooral verrassend en veelzijdig.

  

Rondreis Toscane "Under the Tuscan sun" - 9 dagen

Rondreis Toscane

Toscane is een schitterende regio in Midden-Italië en misschien wel het symbool van het goede Italiaanse leven. Nergens ter wereld heeft de mens en God het landschap zo mooi kunnen inrichten als juist hier. Zwierige cipressenlanen, zacht glooiende heuvels vol met wijnranken of knoestige olijfbomen. Daartussen eeuwenoude, vermaarde en druk bezochte kunststeden als Firenze, Siena en Pisa, maar ook kleinere kunststadjes waar naar ons gevoel het lommerrijke ‘La Dolce Vita’ nog steeds rustig zijn gang gaat. Deze schitterende streek is een schatkamer vol kunst en cultuur, historie en prachtige landschappen.

  

Rondreis Centraal Spanje "Als steden en stenen konden spreken" - 8 dagen

Rondreis Centraal Spanje

Spanje. Zoveel meer dan zee en zon, costa’s en cerveza’s. Centraal-Spanje is het kloppend hart van een levendig en levenslustig land. Een wonderbare wandeling dwars doorheen twintig tintelende eeuwen gulle geschiedenis vol variatie en verrassingen. Spraakmakende steden waar stenen sfeervol vertellen over een ver verleden en een wervelend vandaag. Een verhaal van koningen en keizers, Visigoten en veroveraars, Moren en maniakken, Romeinen en Real Madrid, flamenco en Franco, toerisme en Toledo, Prado en Picasso, heiligen en helden, wonder en waanzin… Acht dagen lang nemen wij u mee op sleeptouw langs een schitterend snoer van tot de verbeelding sprekende steden en verborgen pareltjes. Een aaneenrijging van werelderfgoed en cultuur van de bovenste plank in een zonovergoten regio. En na de lovende kritieken in 2016 hernemen wij deze prachtreis dit jaar graag opnieuw in ons aanbod. España por favor!

  

Rondreis Rome citytrip "Ik kwam, ik zag, ik overwon" - 5 dagen

Rondreis Rome citytrip

Rome, de eeuwige stad… waar twintig eeuwen historie de bezoeker verwachten. Op ieder plein, aan ieder fontein vertelt de stad haar verhaal. Wie Europa vandaag wil begrijpen, moet Rome op zijn programma zetten! Maar Rome is meer dan alleen maar monumenten: het is ook de bruisende hoofdstad van Italië met schitterende winkels, gezellige straatjes en pleintjes waar u probleemloos de Italiaanse levensstijl kan ontdekken. Rome is eeuwenlang één van de machtigste steden ter wereld geweest. Het is dan ook een stad die tot ieders verbeelding spreekt. Duizend terrassen in Rome, u weet ze wel te vinden na deze reis.

  

Rondreis Malta "7.000 jaar geschiedenis op een klein eiland" - 8 dagen

Rondreis Malta

Malta heeft historische bezienswaardig­heden uit allerlei tijdperken. De Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden zijn nog goed terug te zien. Vanwege de mooie combinatie van strand, cultuur en natuur is Malta een bestemming bij uitstek voor een heerlijke vakantie! Deze unieke bestemming is nog veel te weinig gekend en verrast alle bezoekers met zijn pure schoonheid en verbluffende geschiedenis. De uiterst cruciale ligging pal in het midden van de Middellandse Zee heeft in de geschiedenis grote invloed gehad op de heersers die Europa wilde domineren zoals Napoleon die het moest bezitten om met zijn leger richting Egypte te kunnen trekken. De oude gebouwen tot op de kustlijn en een grote gastvrijheid met heerlijke keuken maken van dit kleine land een topper om dringend te gaan ontdekken. Malta is waarlijk de navel van de Middellandse Zee.

  

Rondreis Barcelona citytrip "Para limpiar los ojos" - 5 dagen

Rondreis Barcelona citytrip

Barcelona is inderdaad oogstrelend mooi. De hoofdstad van Catalonië is de mediterrane stad bij uitstek, niet alleen om haar ligging maar vooral om haar geschiedenis, tradities en culturele invloeden. Barcelona heeft heel wat te bieden op het gebied van kunst en cultuur met kunstenaars als Gaudì, Picasso en Dali. Zon, zee, lekker eten, cultuur… Barcelona heeft het allemaal. Daarom dat deze heerlijke stad altijd in de toplijst staat van favoriete citytrips in Europa.

  
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit  
Resultaten: 13