Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Fietsvakanties Mallorca

Boek uw begeleide fietsvakantie Mallorca

Momenteel zijn er geen afreizen meer naar Mallorca. Volgend seizoen zijn er terug afreizen.

Mallorca staat voor velen synoniem met zon, zee en strand

Dat klopt ook. Deze parel van de Balearen heeft alles te bieden voor de meest veeleisende vakantieganger; paradijselijke zandstranden, een overheerlijke keuken en Spaanse gastvrijheid.

Maar Mallorca is ook veel meer dan dat; het binnenland ligt bezaaid met pittoreske dorpjes waar de tijd is blijven stilstaan en waar veeteelt en wijnbouw de grootste bron van inkomsten zijn.

De hoofdstad Palma, tevens hoofdstad van de Balearen, is dan weer een echte citytrip waard; start uw dag aan de prachtige kathedraal, slenter langs mooie pleintjes of verdwaal in de eindeloze shopping-mogelijkheden.

Om de Westkust te bereiken dien je eerst de pittige hellingen van het Tramuntana-gebergte te bedwingen. Het resultaat is echter oogverblindend mooi en je zal begrijpen waarom zovele schilders en dichters er inspiratie vonden. 

De grillige baaien aan de Oostkust lijken dan weer stuk voor stuk uit de vakantiebrochure geknipt. 

Alsof dat alles nog niet genoeg is ligt deze bestemming op nog geen 2u vliegen, is er geen tijdsverschil, betaal je er uiteraard in Euros en geniet je van een zeer mild klimaat.

 

Een fietsvakantie van De Reisspecialist: wat mag u verwachten?

 • Eigen professionele begeleiding

  Onze begeleiders maken van uw fietsvakantie net dat ietsje meer! Fietsen is echt een passie voor onze begeleiders. Het team heeft al vele jaren ervaring opgedaan in het begeleiden van fietsgroepen en het uitstippelen van parcours.
 • Degelijke huurfiets of eigen fiets

  Bij ons fietst u met uw eigen fiets of u huurt tegen uiterst voordelige voorwaarden een degelijke recreanten- of racefiets. Dankzij het uitgebreide aanbod kiest u de fiets die het beste bij u past.
 • Een volledig pakket

  Onze fietsvakanties zijn volledig. In al onze pakketten zijn vluchten, hotel, maaltijden (half pension of all in), transfers en een uitgebreid fietspakket inbegrepen.
 • Verschillende niveaus

  Iedereen, van fanatieke over rustige recreatieve fietser tot niet-fietser komt aan zijn trekken. We fietsen in verschillende groepen, aangepast aan uw niveau op een zeer afwisselend parcours. U kan er ook gewoon genieten van het strand, de winkeltjes, terrasjes...
  Iedereen is meer dan welkom!
 • All in formules

  Onze fietsvakanties, dat is puur genieten. Door de verschillende uniek uitgewerkte formules hebben wij voor ieder wat wils. De Reisspecialist zorgt steeds voor uw vlucht, uw verblijf in kwalitatieve hotels met aangepaste fietsinfrastructuur, een uitgebreid fietspakket met eigen professionele begeleiding.
 • Uitgebreid fietspakket

  Per week voorzien we 5 fietstochten waarvan 2 langere tochten. Om uw energiebehoefte op peil te houden zorgen we, in samenwerking met 3Action, voor een gevulde drinkbus en enkele energierijke repen.
  En wie voor 31-12-2016 zijn fietsvakantie reserveert krijgt er bovenop een gratis fietstrui bij!