Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Fietsvakanties Mallorca - Programma

Boek uw begeleide fietsvakantie Mallorca

Momenteel zijn er geen afreizen meer naar Mallorca. Volgend seizoen zijn er terug afreizen.

Programma

Op het populaire fietseiland Mallorca werkt De Reisspecialist samen met een vast team. Het ganse team heeft al heel wat jaren ervaring in het begeleiden van fietsgroepen en het uitstippelen van verschillende parcours. Onze begeleiders maken van uw fietsvakantie net dat ietsje meer!

Uw vlucht vertrekt vanuit Zaventem of Oostende richting Palma. Onze begeleiders reizen niet mee, maar zorgen bij aankomst in uw hotel voor een warm onthaal. Tijdens de welkomstmeeting kan u alle begeleiders ontmoeten èn krijgt u meer informatie over het verdere verloop van de week.

In Mallorca wordt er in verschillende groepen gereden. Elke groep heeft zijn eigen tempo en een vaste begeleider. U bent elke dag vrij om te kiezen op welk niveau u wenst mee te fietsen. Tijdens een fietsweek zijn er vijf fietstochten waarvan twee langere tochten. Het programma start telkens op maandag en eindigt op zaterdag. Per week wordt er één rustdag voorzien. De ritten worden stilaan opgebouwd en variëren in afstand naargelang het type groep. Er is steeds een volgwagen voor eventuele bevoorrading van drank en bijstand bij grote pech.