Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Onze kantoren

De Reisspecialist - Lier
Antwerpsestraat 47
2500 Lier

lier@reisspecialist.be
03 488 64 00
03 489 37 96

Openingsuren
Maandag tem vrijdag:09.30u - 18.00u
Zaterdag:10.00u - 16.00u
De Reisspecialist - Nijlen
Gemeentestraat 15
2560 Nijlen

nijlen@reisspecialist.be
03 481 69 69
03 411 19 72

Openingsuren
Maandag tem vrijdag:09.30u - 12.30u
13.30u - 18.00u
Zaterdag:10.00u - 12.30
13.30 - 16.00u

Troeven

Vakkennis

Een dynamisch en uiterst ervaren team reisadviseurs staat u bij in uw vakantiekeuze. Al onze medewerkers hebben meerdere jaren ervaring en relevante productkennis. Zo bent u zeker van het juiste advies.

Informatie

Onze kantoren zijn uitgerust met de meest moderne technologie, zodat wij onmiddellijk voor u alle belangrijke informatie kunnen opvragen. Wij reserveren rechtstreeks bij alle belangrijke touroperators, wij zijn permanent online met alle databanken met interessante promoties, last-minute-aanbiedingen en vliegtuigprijzen. Wij maken er een punt van om alle informatie die u opvraagt snel en accuraat te beantwoorden.
 

Sterke marktpositie

Wij zijn één van de belangrijkste onafhankelijke reisagenten van België. Hierdoor onderhouden wij geprivilegieerde relaties met touroperators en hoteliers. Onze onafhankelijkheid garandeert u dat wij opkomen voor uw belang. Door onze aankoopkracht, kunnen wij onze klanten regelmatig verrassen met uitzonderlijke aanbiedingen. Bovendien profiteert u steeds van onze scherpe voorwaarden.
 

Betrouwbaar

Wij zijn een door Toerisme Vlaanderen Erkend Reisbureau en lid van Vlaamse Solidariteit Reisgelden (verz. financieel onvermogen). Bovendien werken wij enkel samen met gereputeerde en solvabele touroperators.

Luchthavendienst

Wij organiseren deze service voor onze klanten volledig in eigen beheer. Ook hier staat kwaliteit centraal: een zo kort mogelijk traject van bij u thuis naar de luchthaven, geen wachttijden bij uw aankomst in Zaventem en een correcte en vriendelijke begeleiding. Bovendien aan uiterst interessante tarieven.
 

Onze condities

Tegenwoordig dient u voor vele aankopen te kiezen tussen kwaliteit of prijs. Bij ons echter niet.
Door onze sterke marktpositie en onze kostenbesparende manier van werken kunnen wij u een kwalitatieve dienstverlening aanbieden en toch nog verwennen met zeer concurrentiële prijzen.
Onze eigen produktgamma's (Reisgids, Reistoppers) blinken uit door hun sterke prijs/kwaliteitverhouding maar ook bij reservatie van touroperatorprodukten (Jetair, Thomas Cook, ...) bieden wij u leuke extra's aan zoals een korting op onze preferente produkten en onze luchthavendienst tegen gereduceerd tarief. Contacteer onze kantoren voor de juiste voorwaarden.
 

Faling De Reisspecialist

 

Faling De Reisspecialist

De Reisspecialist bvba is in faling sinds woensdag 12 juli 2017.

Beste Klant,

- de afhandeling van de dossiers wordt door de respectievelijke touroperators afgewerkt.

- De TUI-reizen worden afgehandeld door het TUI kantoor gevestigd in de Antwerpsestraat 52 te Lier - tel 03/480 63 62 - lier@tui.be

- De Thomas-Cook reizen worden afgehandeld door Neckermann. U kan hiervoor terecht bij een Neckermann kantoor naar keuze.

- de tijdelijke afhandeling van alle dossiers eigen organisatie (begeleide reizen De Reisspecialist, dossiers MyHoliday en alle combinaties van verschillende touroperators) van De Reisspecialist gebeurt door Amlin. U kan hiervoor een mail sturen naar adviesburo.ve@outlook.com. De mails worden beantwoord in functie van chronologie van afreis.

Mijn dank voor uw begrip.