Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Individuele rondreis met privé gids / chauffeur: China - Topper

Rondreis: China - Topper 

Dit machtig grote land staat op de voorkeurslijst van elke wereldreiziger. U kan dit land ook doorkruisen gedurende meerdere weken maar in deze reis krijgt u de absolute hoogtepunten mooi op een rijtje gezet. Deze economische grootmacht zal u verbluffen met zijn wereldsteden als Beijing en Shanghai. Maar uiteraard mogen de terracotta krijgers van Xian niet ontbreken in deze zeer complete kennismakingsreis naar het land van Mao.


Programma : China - Topper 

9 dagen / 8 nachten

Dag 1 Beijing (M/A)

Aankomst, formaliteiten, onthaal en transfer naar het hotel van uw keuze. Tijd om u op te frissen en bezoek aan het immense Tien-an-men plein oftewel het Plein van de Hemelse Vrede waar de ooit almachtige Mao een oogje in het zeil houdt. Verder een bezoek aan de Hemeltempel en een leuk ritje per riksja door de Hutong wijk.

Dag 2 Beijing (O/M/A)

Ganse dag citytour met onder andere bezoek aan het enorme gebouwen complex van de Verboden Stad, het prachtige Zomerpaleis uit de Ming dynastie, een waterparel atelier en een fotostop aan het Vogelnest stadion van de Olympische Spelen in 2008. Speciaal Peking Duck diner.

Dag 3 Beijing — Chengde (O/M/A)

Op weg naar Chengde. Onderweg bezoekt u in Jinshanling een cloisonnée atelier. Dan bezoek aan één van de mooiste delen van de Chinese Muur. Het is een meer dan 6000 km lange verdedigingswal die het Chinese Rijk moest verdedigen tegen vijandige nomadische ruitervolkeren. In Chengde bezoek aan het zomerverblijf van Jehol. Overnachting in het hotel van uw keuze.

Dag 4 Chengde — Beijing — Xi’an (O/M/A)

Voor de middag een bezoek aan de Tempel Puning Si of Tempel van het Universele Geluk. Hier bevindt zich de grootste houten Boeddha ter wereld. Transfer naar het station van Beijing en per nachttrein in 1ste klasse softsleeper naar Xi’an.

Dag 5 Xi’an (O/M/A)

Transfer naar het hotel van uw keuze voor ontbijt en opfrissing. Uitgebreid bezoek aan het indrukwekkende terracotta leger nabij Lintong. Duizenden soldaten in slagorde, allen met het gezicht oostwaarts gericht, werden ontdekt in 1974 toen landbouwers een put maakten op zoek naar water. Het ganse complex en de drie grote hallen zijn veel groter dan u zal verwachten. Vanavond een heerlijk Dumpling banket.

Dag 6 Xi’an — Shanghai (O/M/A)

Na het ontbijt brengt u nog een bezoek aan de Grote Wilde Gans pagode, gebouwd door de heersers uit de Tang periode en waar u kalligrafie kan bewonderen. Verder bezoek aan een jade fabriek en de grote Moskee met zijn omliggende bazaars. Nadien de binnenlandse vlucht naar Shanghai. Eerste ontdekking van deze wereldstad die andere Aziatische metropolen doet verbleken. Drie overnachtingen in uw gekozen hotel.

Dag 7 Shanghai (O/M/A)

Eerst een bezoek aan de oude stad en de weelderige tuin van de Mandarijn Yu en de Tempel van de Jaden Buddha. De namiddag is voorbestemd om een bezoek te brengen aan een zijdefabriek en de moderne skyline van deze metropool met als trekpleisters de Oriental Pearl TV Tower en de Shanghai Tower. Wandeling doorheen de Franse Concessie en bekijk de beeldige Jing An Tempel. Als bonus vanavond een spectaculaire acrobatieshow.

Dag 8 Shanghai (O/M/A)

Bezoek aan het museum van Shanghai met zijn schitterende collecties. Het museum ligt in het centrum van de stad op People’s Square. De stijl en presentatie van het museum laten de bezoekers oude wijsheid en filosofie zien. Het ontwerp van de ronde koepel en de vierkante basis symboliseert het oude idee van een ronde hemel en een vierkant land. Nadien een wandeling over de roemrijke Bund, een boulevard langsheen de Huapu rivier. Nadien tijd voor de laatste shopping op de befaamde Nanking Road. Als afsluiter een verzorgd afscheidsdiner.

Dag 9 Shanghai (O)

Transfer naar de internationale luchthaven van Shanghai voor de terugvlucht.

 

INBEGREPEN:

  • Privé rondreis met alle vermelde bezoeken, alle maaltijden en inkomgelden.
  • Treinreis Bejing-Xi’an sleeper 1e klas.
  • Binnenlandse vlucht Xi’an-Shanghai inclusief taksen.
  HOTELS 4 STERREN* HOTELS 5 STERREN*
Beijing Shenzen Regent
Chengde Fumanjia Imperial Mountain Villa Yurt
Xi’an Xian Metropark Sofitel Renmin Square
Shanghai Paradise Wyndham Grand Plaza Royale Oriental
*verblijf in vernoemde hotels of gelijkwaardig
 
Verblijf tussen Dubbel 4 sterren Single 4 sterren Dubbel 5 sterren Single 5 sterren
01/01/17 — 31/12/17 € 2.190,00 € 2.490,00
€ 2.570,00
€ 3.180,00
*berekening volgens wisselkoersen december 2016
print
Waarom onze rondreizen?
  • Individuele rondreizen
  • met privé gids/chauffeur (Engelstalig)
  • vermelde bezoeken, inkomgelden en maaltijden inbegrepen
  • à la carte aanpasbaar
  • exclusief verkrijgbaar bij De Reisspecialist

Interesse?

Verblijf tussen Prijs vanaf
01/01/17 — 31/12/17 € 2.190,00