Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Individuele rondreis met privé gids / chauffeur: Cuba

Rondreis: Cuba 

Een land met niets te vergelijken. Hier staat u op en gaat u slapen met de salsa muziek. Een uitzonderlijke bestemming naar een arm land maar waar de bewoners overleven met hoop en handigheidjes. Zeer gezellig, veilig en met een super aangename bevolking. Na het overlijden van Fidel zal Cuba zich meer richten op het Westen en de toestroom van toeristen zal verder blijven aangroeien wat hopelijk een beter leven geeft aan alle Cubanen groot en klein.


Programma : Cuba 

10 dagen / 9 nachten

Dag 1 Havana

Aankomst op de luchthaven van Havana. Welkom en transfer naar het verblijf van uw keuze.

Dag 2 Havana (O/M)

De dag begint met een city tour van enkele uurtjes met een open klassieke Amerikaanse oldtimer doorheen het moderne deel van de stad. U ziet de Malecon, Plaza de la Revolucion, Vedado, Miramar en een uitzichtpunt over de stad. Na de lunch heerlijke wandeling doorheen het schitterende Old Havana. Een koloniaal deel van plein tot plein met een stop voor degustaties van rum en koffie.

Dag 3 Uitstap Pinar del Rio (O/M)

Ganse daguitstap in westelijke richting naar de regio Pinar del Rio voor een bezoek aan een sigarenfabriek, tabaksboerderij, uitzichtpunt over de vallei van Vinales en lunch in een organische boerderij. Terug naar Havana.

Dag 4 Havana — Santa Clara (O/M)

Vertrek naar het binnenland, meer bepaald de Varkensbaai met het museum over de aanval op de Varkensbaai en een krokodillenfarm. Lunch aan de Caraïbische Zee. Verder naar Santa Clara voor een bezoek aan het mausoleum en museum van Ché Guevara. ’s Avonds brengt de gids u naar het oude centrum. Verblijf in het hotel van uw keuze.

Dag 5 Santa Clara — Trinidad (O/M)

U rijdt vandaag de bergen in van de Escambray naar de watervallen van El Nicho. Deze prachtige watervallen zijn omringd door tropische natuur en u kan er zwemmen. In de namiddag door naar het schitterende koloniale stadje Trinidad, met het oude centrum geplaveit met ronde kasseien. Heerlijk nachtleven in Trinidad waar u verblijft van uw keuze.

Dag 6 Trinidad (O/A)

U bezoekt met de gids het historische centrum met aandacht voor het museum, de Plaza Mayor en de canchanchara bar. Ook de vallei van Ingenios staat op het programma. Na de middag vrije tijd. Vanavond een bijzonder diner in een lokale paladar.

Dag 7 Trinidad — Cienfuegos — Varadero (O/A)

Rit naar de stad Cienfuegos voor bezoeken aan Parque Marti, Teatro Terry, Prado en het Palacio Valle. Van hieruit rechtstreekse rit verder naar het strand van Varadero waar u zal verblijven in het hotel van uw keuze voor enkele dagen all-inclusive strandvakantie. De gids neemt afscheid.

Dag 8-9 Varadero (ALL INCLUSIVE)

Vrije dagen aan het strand. Profiteer van alle maaltijden, drankjes, animatie en activiteiten. Een hop on/off bus rijdt in Varadero rond om u eventueel naar een shoppingcentrum te brengen.

Dag 10 Varadero — Havana (O/M)

Zes uren voor vertrek wordt u door een taxi opgehaald voor de transfer naar de luchthaven van Havana voor de internationale terugvlucht.

 

INBEGREPEN:

  • Privé rondreis met alle vermelde bezoeken, maaltijden en inkomgelden.
  HOTELS STANDARD* HOTELS DELUXE*
Havana Boutique privé logement Iberostar Parque Central
Santa Clara Los Caneyes Granjita
Trinidad Boutique privé logement Iberostar Trinidad
Varadero Melia Marina Paradisus Varadero
*verblijf in vernoemde hotels of gelijkwaardig
 
Verblijf tussen Dubbel superior Single superior Dubbel deluxe Single deluxe
10/01/17 — 31/03/17 vanaf € 2175,- op aanvraag
vanaf € 3180,-
op aanvraag
01/04/17 — 30/11/17 vanaf € 2025,- op aanvraag
vanaf € 3405,-
op aanvraag
Voor Cuba altijd prijsbevestiging op het moment van reservering.
*berekening volgens wisselkoersen december 2016
print
Waarom onze rondreizen?
  • Individuele rondreizen
  • met privé gids/chauffeur (Engelstalig)
  • vermelde bezoeken, inkomgelden en maaltijden inbegrepen
  • à la carte aanpasbaar
  • exclusief verkrijgbaar bij De Reisspecialist

Interesse?

Verblijf tussen Prijs vanaf
10/01/17 — 31/03/17 € 2175,-
01/04/17 — 30/11/17 € 2025,-