Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Individuele rondreis met privé gids / chauffeur: Vietnam

Rondreis: Vietnam 

Dit is de snelst groeiende toeristische bestemming in Zuid-Oost Azië omdat het zoveel te bieden heeft in één land. Door zijn grillige S-vorm kent Vietnam totaal verschillende gebieden die een andere geschiedenis hebben en enorm verschillend zijn wat betreft natuur en bezienswaardigheden. Een land met een woelig verleden maar nu met een heerlijke keuken en mega vriendelijke bevolking. Vietnam heeft grote steden maar ook lieflijke dorpjes en idyllische wateren.


Programma : Vietnam 

11 dagen / 10 nachten

Dag 1 Hanoi (A)

Aankomst en onthaal op de luchthaven van Hanoi, de huidige hoofdstad van Vietnam. Transfer naar het hotel van uw keuze.

Dag 2 Hanoi (O/M)

Ganse dag stadsbezoek met het Ho Chi Minh mausoleum en museum, de One-Pillar Pagoda en de Confusius Tempel van de Literatuur. Verder bezoek aan het Hoan Kiem meer met daarop de mooie Ngoc Son tempel. Lunch onderweg. Bezoek aan het Etnologisch Museum en de Water Puppet Show. Hoogtepunt wordt zeker de 1u durende rit per trapfiets doorheen de 36 straten van het Oude Kwartier van de stad.

Dag 3 Hanoi — Ha Long Bay (O/M/A)

In de morgen is er de rit naar Ha Long Bay, een Werelderfgoed object gelegen in de Golf van Tonkin. Tweeduizend rotsachtige eilandjes vormen een meesterlijk decor voor uw cruise. Uw cabine is comfortabel, met airco en eigen badkamer. Tijdens de cruise zijn er inbegrepen excursies, een kookdemonstratie en kan u nachtvissen op inktvis.

Dag 4 Ha Long Bay — Hanoi — Danang — Hoi An (O/M)

Voor de vroege vogels is er Tai-Chi op het dek. Brunch aan boord en tegen de middag ontscheping. Transfer naar de luchthaven Hanoi voor de binnenlandse vlucht naar Danang. Onderweg bezoek aan het dorpje Bat Trang. U bent dan in Centraal-Vietnam en zal meer bepaald logeren in het schitterende stadje Hoi An dat bekend is omwille van zijn kleurige lampions. Verblijf in het hotel van uw keuze. Veel gelegenheid om uit eten te gaan.

Dag 5 Hoi An (O/M)

Een extra dag in dit lieflijk stadje is echt nodig. Ganse dag bezoek met uw gids en zowel een fiets- als een boottochtje staan op het programma. Maak contact met de bevolking op de lokale markt en geniet ’s avonds van de unieke verlichting. Kleren op maat laten maken is in Hoi An een specialiteit.

Dag 6 Hoi An — Hué (O/M)

U reist dan verder naar de stad Hué die tijdens de Nguyen Dynastie (1802-1945) de culturele en economische hoofdstad was. Onderweg fotostops op Lang Co Beach en de Hai Van Pass. Lunch onderweg. Verblijf in het hotel van uw keuze.

Dag 7 Hué (O/M)

Ganse dag stadsbezoek met aandacht voor de Parfum rivier, de statige Thien Mu Pagoda en vanzelfsprekend de Werelderfgoed site van de Imperial Citadel. Een verboden stad zoals in Beijing maar in een ander formaat. Afsluitend de Tu Duc Tomb en de Minh Mang Tomb.

Dag 8 Hué — Ho Chi Minh (O/M)

Vrije voormiddag. Na de lunch transfer naar de luchthaven voor de tweede binnenlandse vlucht. Deze keer naar het voormalige Saigon. Een grote, drukke en moderne stad die gelukkig ook zijn Franse invloeden behouden heeft. Onthaal en transfer naar het hotel van uw keuze.

Dag 9 Ho Chi Minh City — Cu Chi Tunnels (O/M)

Uitgebreide citytour met alle bezienswaardigheden zoals het befaamde Rex hotel, Dong Khoi Street, de Notre-Dame kathedraal, de fotogenieke Saigon Post Office, China Town, Cho Lon Market en de Thien Hau tempel. Na de middag een bezoek buiten de stad aan de befaamde Cu Chi tunnels met tekst en uitleg over de Vietcong en de Vietnamese oorlog.

Dag 10 Ho Chi Minh — Ben Tre — Can Tho (O/M)

Trip naar de fameuze Mekong Delta waar u in Ben Tre een uiterst interessante boottocht zal doen over de Mekong rivier waarlangs zoveel mensen wonen en handel drijven. Onderweg onder andere een stop aan een coconut farm/factory. U passeert het Nhon Trach Canal en bezoekt nog een woning waar men tapijten weeft. U zal op deze reis heel wat exotisch fruit proeven. Ontscheping en transfer naar uw gekozen hotel in het stadje Can Tho.

Dag 11 Can Tho — Cai Rang — Ho Chi Minh (O/M)

Vandaag bezoekt u per bootje de Floating Market van Cai Rang. Verder een fietstochtje naar de fruitgaarden in de omgeving. Lunch onderweg. Transfer naar de internationale luchthaven van Ho Chi Minh voor de terugvlucht.

 

INBEGREPEN:

  • Privé rondreis met alle vermelde bezoeken, maaltijden en inkomgelden.
  • Twee binnenlandse vluchten inclusief taksen.
  HOTELS STANDARD* HOTELS DELUXE*
Hanoi Lan Vien Apricot Pullman
Halong Bay Bhaya Cruise Paradise Cruise
Hoi An Vinh Hung Anantara
Hué Eldora La Residence
Ho Chi Minh Liberty Central Sofitel Plaza
Can Tho Fortuneland Victoria
*verblijf in vernoemde hotels of gelijkwaardig
 
Verblijf tussen Dubbel standard Single standard Dubbel deluxe Single deluxe
01/02/17 — 30/11/17 € 1.650,00 € 2.190,00 € 2.190,00 € 3.590,00
*berekening volgens wisselkoersen december 2016
print
Waarom onze rondreizen?
  • Individuele rondreizen
  • met privé gids/chauffeur (Engelstalig)
  • vermelde bezoeken, inkomgelden en maaltijden inbegrepen
  • à la carte aanpasbaar
  • exclusief verkrijgbaar bij De Reisspecialist

Interesse?

Verblijf tussen Prijs vanaf
01/02/17 — 30/11/17 € 1.650,00