Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   
Rondreis zoeken
Vertrek tussen  
en  
Rondreizen
Kamertype


Toon volledige aanbod

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Value for money: een all-in prijs

Rondreizen (in groep)

Beste,

Dank voor uw interesse in de rondreizen van De Reisspecialist.

Wat maken deze rondreizen uniek:
  • steeds uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • we reizen steeds in een klein gezelschap (8 tot max. 15 personen)
  • onze prijzen zijn uiterst volledig: niet enkel zijn alle vermelde excursies en inkomgelden steeds inbegrepen maar ook tal van andere extra’s zijn inbegrepen. De volledige lijst vindt u op onze site of in onze brochure.

Op vijf jaar tijd werden de rondreizen van De Reisspecialist dan ook een begrip.
Bekijk alvast het volledige aanbod en aarzel niet ons te contacteren.
Verberg informatie rondreizen
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 31   -

Rondreis Valencia "Verrassend Valencia" - 5 dagen

Rondreis Valencia

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische architectuur en de liefhebbers van kunst kunnen terecht in de talrijke musea die de stad rijk is. Een bezoek aan de haven, en de heerlijke strandboulevard mag natuurlijk niet ontbreken. En zeg eens eerlijk, waar kan u beter paella eten dan in Valencia waar de paella ontstaan is? Liefhebbers van kunst en cultuur, zon en zee, zullen in Valencia zeker aan hun trekken komen. Valencia is de derde grootste stad van Spanje en vooral verrassend en veelzijdig.

  

Rondreis Toscane "Under the Tuscan sun" - 9 dagen

Rondreis Toscane

Toscane is een schitterende regio in Midden-Italië en misschien wel het symbool van het goede Italiaanse leven. Nergens ter wereld heeft de mens en God het landschap zo mooi kunnen inrichten als juist hier. Zwierige cipressenlanen, zacht glooiende heuvels vol met wijnranken of knoestige olijfbomen. Daartussen eeuwenoude, vermaarde en druk bezochte kunststeden als Firenze, Siena en Pisa, maar ook kleinere kunststadjes waar naar ons gevoel het lommerrijke ‘La Dolce Vita’ nog steeds rustig zijn gang gaat. Deze schitterende streek is een schatkamer vol kunst en cultuur, historie en prachtige landschappen.

  

Rondreis Centraal Spanje "Als steden en stenen konden spreken" - 8 dagen

Rondreis Centraal Spanje

Spanje. Zoveel meer dan zee en zon, costa’s en cerveza’s. Centraal-Spanje is het kloppend hart van een levendig en levenslustig land. Een wonderbare wandeling dwars doorheen twintig tintelende eeuwen gulle geschiedenis vol variatie en verrassingen. Spraakmakende steden waar stenen sfeervol vertellen over een ver verleden en een wervelend vandaag. Een verhaal van koningen en keizers, Visigoten en veroveraars, Moren en maniakken, Romeinen en Real Madrid, flamenco en Franco, toerisme en Toledo, Prado en Picasso, heiligen en helden, wonder en waanzin… Acht dagen lang nemen wij u mee op sleeptouw langs een schitterend snoer van tot de verbeelding sprekende steden en verborgen pareltjes. Een aaneenrijging van werelderfgoed en cultuur van de bovenste plank in een zonovergoten regio. En na de lovende kritieken in 2016 hernemen wij deze prachtreis dit jaar graag opnieuw in ons aanbod. España por favor!

  

Rondreis Peru "De wonderbaarlijke erfenis van de Inca’s" - 15 dagen

Rondreis Peru

Toen de Spanjaarden in het begin van de zestiende eeuw in Peru arriveerden waren ze diep onder de indruk van de Inca-beschaving. De overheersers waren zich er echter niet van bewust dat deze Inca’s de laatste schakel vormden in een lange keten van eeuwenoude beschavingen. Het land is grofweg in drie klimaat-zones te verdelen met de woestijnachtige kuststrook, het grillige en indrukwekkende berglandschap van de Andes en de ondoordringbare jungle van het Amazone-gebied. Dit typeert zich ook in de tradities en folklore van de plaatselijke bevolkingen. Per stad of regio merkt u de verschillen op in kledij, uiterlijk, gewoontes, keuken, etc... Dit maakt Peru zo kleurrijk, fotogeniek en super boeiend. Wij kiezen ervoor om de rondreis met de klok mee te laten verlopen om zo de hoogte op te bouwen waardoor onze reizigers zich meer comfortabeler zullen voelen en veel minder kans op hoogteziekte hebben.

  

Rondreis Vietnam - Cambodja "De absolute parels van Zuid-Oost Azië" - 18 dagen

Rondreis Vietnam - Cambodja

Reeds verschillende jaren na elkaar is deze reis onze meest gegeerde rondreis. Een rondruit schitterende combinatie met daarin een zeer grote variëteit aan steden, strand, tempels en echte topbezienswaardigheden zoals de Halong Bay en het machtige tempelcomplex van Angkor What dat verkozen werd als nummer één op de lijst van mooiste plekken op aarde door Lonely Planet. Voeg daarbij een super vriendelijke bevolking en een overheerlijke keuken en je hebt een reis om u tegen te zeggen. Deze reis werd speciaal opgebouwd om zoveel mogelijk te zien maar tegen een aanvaardbaar tempo zodat u voldoende tijd hebt om al dat moois goed te absorberen en degelijk te bevatten. Deze reis is werkelijk onze bestseller en staat dan ook maximaal op punt.

  

Rondreis Zimbabwe - Botswana "Verwacht het onverwachte Afrika" - 14 dagen

Rondreis Zimbabwe - Botswana

Ook dit jaar pakken wij opnieuw uit met iets bijzonders voor Afrika. U kan naar Zimbabwe dat één van de meest tot de verbeelding sprekende Afrikaanse landen is. Naast de indrukwekkende Victoria Falls heeft Zimbabwe enkele fantastische wildparken zoals Hwange Nationaal Park. Door het schrik­bewind van Mugabe de laatste jaren is het aantal bezoekers aan dit fascinerende land wat gedaald. Toch zijn de eigenaars van lodges & hotels blijven investeren in hun product waardoor deze van een verrassend hoog niveau zijn. Als u de wildparken helemaal voor uzelf wil en u op zoek bent naar een unieke safari ervaring dan is het nu het moment om er heen te gaan. De Zimbabwanen zullen u met open armen ontvangen. En tenslotte Botswana dat één van de best bewaarde stukken wildernis op aarde is, een land van ongetemde schoonheid. Kenmerkend zijn de schrille contrasten tussen de waterovervloed van de Okavango Delta en de kale oppervlakte van de Makgadikgadi Plans, de dorre zandvlaktes en savannes. Het is hier dat de Okavango, één van de machtigste rivieren van Afrika stroomt.In ieder geval wordt deze reis Afrika pur-sang!

  

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië "De westelijke grens van de Byzantijnse cultuur" - 10 dagen

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië

Na de super commentaren van tevreden klanten in de voorbije jaren komt deze bijzondere reis vanzelfsprekend terug. Wij nemen u mee naar een regio met een woelig verleden maar ook een rijke geschiedenis. Drie landen zo verschillend van elkaar en nochtans verbonden door oude conflicten en volksverhuizingen. Doch nu zijn deze landen op zoek naar contact met het nieuwe verenigde Europa en zijn hun moderne hoofdsteden een spiegel van waar ze naartoe willen in de nabije toekomst. Een boeiende reis vol ontdekkingen naar drie bestemmingen waarvan wij tot op heden geen duidelijk beeld kregen. Albanië is ondertussen de belangrijkste toekomstbestemming in toerisme van gans Europa.

  

Rondreis Bali - Java - Sulawesi "Tempels, sawa’s en palmenstranden" - 19 dagen

Rondreis Bali - Java - Sulawesi

Een klassieker met veel tevreden klanten is deze heerlijke rondreis in Indonesië waarbij wij de drie mooiste eilanden combineren. U ontdekt de hofcultuur van Java, bent getuige van de indrukwekkende dodencultuur op Sulawesi en geniet van het bijzondere Godeneiland Bali. Onderweg passeert u het prachtige landschap en hebt u vaak contact met de lokale bevolking. Op Java bezoekt u hoogtepunten als de Borobudur en de stad Yogjakarta. Op Sulawesi reist u naar Tana Toraja, bekend om haar mysterieuze dodencultuur, zeer bijzonder! Na uw indrukwekkende verblijf op Sulawesi kunt u gaan genieten van het Godeneiland Bali dat voor u na een prachtig circuit geen geheimen meer zal hebben. Pak de koffers maar in en reis mee naar de Gordel van Smaragd.

  

Rondreis Noord-Argentinië - Brazilië "Aandacht maakt alles mooier" - 17 dagen

Rondreis Noord-Argentinië  - Brazilië

In deze unieke combinatiereis ontdekt u de parels van de twee grootste landen in Zuid-Amerika. De hoofdstad Buenos Aires gelegen aan de Rio de la Plata is het hart van de tango, de passionele dans. De regio rond Mendoza is vooral bekend omwille van zijn heerlijke wijnen die wereldwijd geëxporteerd worden. Het noordwesten van Argentinië wordt gekenmerkt door de schrale bergen begroeid met cactussen, charmante koloniale steden zoals Salta en uitgestrekte woestijnvlakten met hun grimmige kloven zoals de schitterende Quebrada de Humahuaca. Het noordoosten wordt beheerst door het grandioze spektakel van de machtige Iguazu watervallen gelegen in het tropische regenwoud op de driehoek tussen Argentinië, Paraguay en Brazilië. En het altijd bruisende Rio de Janeiro waar de olympische roes is overgewaaid kan dit droomcircuit lekker afsluiten. Vorig jaar nieuw en nu makkelijk door de selectie geraakt om andermaal in onze brochure te pronken met de garantie van tevreden klanten.

  

Rondreis Rome citytrip "Ik kwam, ik zag, ik overwon" - 5 dagen

Rondreis Rome citytrip

Rome, de eeuwige stad… waar twintig eeuwen historie de bezoeker verwachten. Op ieder plein, aan ieder fontein vertelt de stad haar verhaal. Wie Europa vandaag wil begrijpen, moet Rome op zijn programma zetten! Maar Rome is meer dan alleen maar monumenten: het is ook de bruisende hoofdstad van Italië met schitterende winkels, gezellige straatjes en pleintjes waar u probleemloos de Italiaanse levensstijl kan ontdekken. Rome is eeuwenlang één van de machtigste steden ter wereld geweest. Het is dan ook een stad die tot ieders verbeelding spreekt. Duizend terrassen in Rome, u weet ze wel te vinden na deze reis.

  

Rondreis Malta "7.000 jaar geschiedenis op een klein eiland" - 8 dagen

Rondreis Malta

Malta heeft historische bezienswaardig­heden uit allerlei tijdperken. De Arabische, Italiaanse en Engelse invloeden zijn nog goed terug te zien. Vanwege de mooie combinatie van strand, cultuur en natuur is Malta een bestemming bij uitstek voor een heerlijke vakantie! Deze unieke bestemming is nog veel te weinig gekend en verrast alle bezoekers met zijn pure schoonheid en verbluffende geschiedenis. De uiterst cruciale ligging pal in het midden van de Middellandse Zee heeft in de geschiedenis grote invloed gehad op de heersers die Europa wilde domineren zoals Napoleon die het moest bezitten om met zijn leger richting Egypte te kunnen trekken. De oude gebouwen tot op de kustlijn en een grote gastvrijheid met heerlijke keuken maken van dit kleine land een topper om dringend te gaan ontdekken. Malta is waarlijk de navel van de Middellandse Zee.

  

Rondreis Zuid-Afrika "All the highlights of the South-African dream" - 16 dagen

Rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika (het land van Nelson Mandela) is een fenomeen: u vindt er immers een samenvatting van wat onze wereld te bieden heeft in één land: moderne steden, prachtige stranden, uitgestrekte ruimtes, indrukwekkende bergland–schappen bevolkt door een smeltkroes van blank, gekleurd en zwart. Houdt u klaar om tijdens de safari’s ‘The Big Five’ te zien en geniet vooral van een heerlijk klimaat en een gastvrije bevolking. Tijdens deze reis maakt u kennis met een enorme diversiteit: van het westers aandoende Kaapstad met de befaamde wijn- en tuinroutes, via de machtige Drakensbergen tot de safari’s in hartje wildtuin. Zuid-Afrika is een land met maar liefst 11 officiële talen waaronder ééntje die u zelf zal spreken en verstaan. Deze reis is elk jaar opnieuw een absolute favoriet van onze gewaardeerde klanten en dit jaar hebben wij nog enkele zaken bijgeschaafd zodat deze reis nu werkelijk maximaal op punt staat.

  

Rondreis Japan Topper "Sushi en Shinkansen" - 10 dagen

Rondreis Japan Topper

Met dit uniek aanbod bewijzen wij nu al enkele jaren dat een reis naar Japan niet duur en toch uitstekend kan zijn. Japan is een land waarbij u van de ene verbazing in de andere valt door de enorme tegenstellingen. Nergens ter wereld gaan mystiek, cultuur en tradities zo harmonieus samen met technische innovaties en het futurisme als in Japan. Vergelijk bijvoorbeeld de skyline van de grote steden in Japan met de antieke dorpjes en de pittoreske natuurland- schappen. Laat u meeslepen in de gekte van de stadsjungle van Tokio en kom een paar straten verder tot rust in de oorverdovende stilte van een boeddhistische tempel of een Japanse tuin. Deze hoogwaardige samenleving laat een onuitwisbare indruk na en wij leggen ook bijzonder de nadruk op de verscheidenheid van de excellente Japanse keuken. Het is een land waar niets is wat het lijkt. Deze kans aan deze uitzonderlijke prijs mag u niet laten liggen!

  

Rondreis Wenen "Wien, du Stadt meiner Träume" - 5 dagen

Rondreis Wenen

Wenen, de barok- en muziekstad in het hart van Europa, is een stad met een wel heel bijzondere charme. Een wereldstad in het groen, met heerlijke parken, monumentale historische gebouwen, een schilderachtig centrum, kortom een schatkamer van kunst en als extraatje ook heel wat sfeervolle koffiehuizen. Deskundig begeleid wandelt en flaneert u door deze unieke stad.

  

Rondreis Barcelona citytrip "Para limpiar los ojos" - 5 dagen

Rondreis Barcelona citytrip

Barcelona is inderdaad oogstrelend mooi. De hoofdstad van Catalonië is de mediterrane stad bij uitstek, niet alleen om haar ligging maar vooral om haar geschiedenis, tradities en culturele invloeden. Barcelona heeft heel wat te bieden op het gebied van kunst en cultuur met kunstenaars als Gaudì, Picasso en Dali. Zon, zee, lekker eten, cultuur… Barcelona heeft het allemaal. Daarom dat deze heerlijke stad altijd in de toplijst staat van favoriete citytrips in Europa.

  
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 31   -