Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Begeleide rondreis (groep) in Barcelona citytrip

Rondreis Barcelona citytrip - "Para limpiar los ojos"

De rondreizen van De Reisspecialist zijn uniek. Zo ook de rondreis naar Barcelona citytrip. Al onze reizen worden uitsluitend Nederlandstalig begeleid en uitgevoerd in kleine groepen (8 tot max. 15 pers.). Verder hanteren wij voor al onze rondreizen een all-in formule, onze prijzen zijn zo volledig mogelijk. Dit geeft u heel veel value for money. Zo ook voor onze begeleide reizen naar Barcelona citytrip.

Barcelona is inderdaad oogstrelend mooi. De hoofdstad van Catalonië is de mediterrane stad bij uitstek, niet alleen om haar ligging maar vooral om haar geschiedenis, tradities en culturele invloeden. Barcelona heeft heel wat te bieden op het gebied van kunst en cultuur met kunstenaars als Gaudì, Picasso en Dali. Zon, zee, lekker eten, cultuur… Barcelona heeft het allemaal. Daarom dat deze heerlijke stad altijd in de toplijst staat van favoriete citytrips in Europa.


Programma : Barcelona citytrip "Para limpiar los ojos"

Dag 1 Brussel – Barcelona (A)

U vertrekt vanuit Brussel met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Transfer naar het centrum van de stad waar u vier nachten zal verblijven in het prima 4* hotel Pere IV. Van hieruit kan u de volgende dagen makkelijk deze mooie metropool bestrijken en bezoeken. Eerste verkenning van de stad via een wandeling over de flaneerboulevard bij uitstek, de Ramblas tot aan het gigan-tische standbeeld van Columbus op de Plaça del Portal de la Pua. U brengt dan een bezoek aan de overdekte Mercat de Sant Josep, beter bekend als 'La Boquería', waar groenten, fruit, vis en vlees zorgen voor een kleurrijk spektakel. Op de terugweg naar Plaça de Catalunya passeert u sfeervolle panden en staat u stil bij een mozaïek van de beroemde surrealist Joan Miró.

Dag 2 Barcelona (O/A)

Deze tweede dag brengt u door in het 'Quadrat d'Or', het gouden vierkant, zo genoemd omwille van de vele schitterende modernista gebouwen. Uiteraard een uitgebreid bezoek aan de Sagrada Familia, een enorme modernistische realisatie van architect Antonin Gaudi. Deze bezichtiging met veel uitleg rondom deze kerk zal u wel duidelijk maken dat de inhuldiging eerst voorzien is voor het jaar 2074. Afhankelijk van de drukte wordt ofwel Casa Battló ofwel Casa Milá bezocht, twee meesterwerken van Gaudi. Nadien wat vrije tijd om een goed terrasje te doen of om wat te shoppen.

Dag 3 Barcelona (O/A)

De Montjuïc heuvel is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt van Barcelona, niet alleen voor de spectaculaire vergezichten vanaf de top, maar ook voor de overvloed aan musea en theaters. Het is een steile klim naar de Montjuïc, maar hier brengt een kabelbaan gelukkig soelaas. Verder is de Font Màgica of de Magische Fontein na zonsondergang op zijn mooist.

Dag 4 Barcelona (O/A)

De gotische wijk (Barri Gotic) is één van de grootste en meest harmonieuze middeleeuwse stadscentra van Europa. De gotische kathedraal Santa Eulalia krijgt tijdens een bezoek al onze aandacht inclusief de dertien ganzen op het binnenplein. Het mooie stadhuis van Barcelona bevindt zich ook in deze wijk. U komt tijd te kort vandaag…

Dag 5 Barcelona – Brussel (O)

Om in schoonheid te eindigen bezoekt u het Picasso museum dat gehuisvest is in een middeleeuws paleis met een compleet overzicht van het oeuvre van deze excentrieke doch wereldberoemde schilder. Ook een bezoek aan het mooie Parc Guell staat op het programma. Het is gelegen in het stadsdeel Gràcia in het noordoosten met een oppervlakte van 15 ha met dichte pijnbossen, lanen met palmen en een door bomen omzoomd plein. Verder houdt u even halt bij het Palau de la Musica Catalana. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel en einde van een mega tof en zeer interessant stadsbezoek aan Barcelona.Prijzen en afreisdata rondreis in Barcelona citytrip

Vertrekdatum Kamertype Prijs  
19 oktober 2017 Single (10) - Half Pension € 1420.00
Nu boeken
19 oktober 2017 Tweepers.kamer (20) - Half Pension € 1090.00
Nu boeken
print
Boek deze reis
  • Met eigen zeer ervaren Nederlandstalige gids
  • Alle bezoeken en inkomgelden inbegrepen

Hotel volgens progr.
Vertrekdatum
Regime Half Pension
5 dagen

Kamertype:

Alle reisperiodes

Vertrekdatum Dagen Prijs vanaf
19/10/2017 5 € 1090
 * prijs per persoon

Reisoverzicht

Reisoverzicht Barcelona citytrip

ReisKompas (Bekijk info)

ReisKompas

Om U in één oogopslag een inschatting te kunnen laten maken van het karakter van een reis, hebben we het Reiskompas ontworpen. U ziet hier een schaalverdeling voor cultuur, fysiek, natuur en accomodatie. Hoe verder naar de buitenzijde van het kompas, hoe hoger de desbetreffende waarde.

Barcelona citytrip

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Een all-in prijs