Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Rondreizen Europa

Rondreizen in Europa

Als enige reisorganisator op de Belgische reismarkt biedt De Reisspecialist u een aanbod begeleide rondreizen Europa in kleine groepen van 8 tot 15 personen met Nederlandstalige begeleiding aan. Bij ons zijn inderdaad de groepen volzet met 15 personen, het aantal waar de anderen mee beginnen...

Ook rondreizen binnen Europa per vliegtuig lenen zich uitstekend om landen en steden op een originele manier te gaan ontdekken waarbij alle bezoeken & toegangsgelden reeds vooraf inbegrepen zijn! Voeg daarbij nog de uitstekende Nederlandstalige gidsen/begeleiders, een mooi reishandboek en een VIP lounge op de luchthaven bij vertrek en u bent klaar om van iets bijzonders te gaan genieten.

Doorheen ons eigen continent hebben wij voor u een waaier van bestemmingen om van te watertanden. Te beginnen met vaste waarden zoals Toscane, Malta, IJsland, Polen en de Baltische Landen dewelke de afgelopen jaren stuk voor stuk uitmuntende commentaren kregen van onze klanten. Verder ook heel wat stevige aanraders zoals Midden-Portugal, de Military Tattoo in Edinburgh, Kroatië en Rusland.

De nieuwe reizen in 2017 zijn: Citytrip Valencia, Oekraïne, Roemenië en een heerlijke combinatie van Verona, Venetië en het Gardameer. Deze laatste reis kent als hoogtepunt het bijwonen van de opera Aida in de openluchtarena van Verona.
Ook voor ons Europa programma maken we altijd gebruik van het Quietvox audiosysteem, wat u nog meer comfort biedt en de zekerheid dat u ten allen tijde onze reisleider in optimale omstandigheden kan verstaan.

Aarzel niet en kies voor een heerlijke rondreis in kleine groep naar een plaats waar u allang van gedroomd hebt.

Volgende afreizen
Locatie Vertrekdatum Prijs p.p.
vanaf
De data voor de rondreizen naar Europa zijn nog niet bekend. Om op de hoogte te blijven kan u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief

Waarom onze rondreizen:

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Een all-in prijs