Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Begeleide rondreis (groep) in Valencia

Rondreis Valencia - "Verrassend Valencia"

De rondreizen van De Reisspecialist zijn uniek. Zo ook de rondreis naar Valencia. Al onze reizen worden uitsluitend Nederlandstalig begeleid en uitgevoerd in kleine groepen (8 tot max. 15 pers.). Verder hanteren wij voor al onze rondreizen een all-in formule, onze prijzen zijn zo volledig mogelijk. Dit geeft u heel veel value for money. Zo ook voor onze begeleide reizen naar Valencia.

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische architectuur en de liefhebbers van kunst kunnen terecht in de talrijke musea die de stad rijk is. Een bezoek aan de haven, en de heerlijke strandboulevard mag natuurlijk niet ontbreken. En zeg eens eerlijk, waar kan u beter paella eten dan in Valencia waar de paella ontstaan is? Liefhebbers van kunst en cultuur, zon en zee, zullen in Valencia zeker aan hun trekken komen. Valencia is de derde grootste stad van Spanje en vooral verrassend en veelzijdig.


Programma : Valencia "Verrassend Valencia"

Dag 1 Brussel – Valencia (A)

Vertrek vanaf Zaventem naar Valencia. Bij aankomst is er een transfer naar het chique en moderne 4 sterren hotel Silken Puerto Valencia voorzien. Eerste verkennende wandeling naar de Plaza del Ayuntamiento. Een beeldig stadsplein met opvallend stadhuis en postkantoor. De avondmalen worden altijd in uw hotel genomen.

Dag 2 Valencia (O/A)

Valencia heeft verschillende markante wijken waaronder de wijk Eixample die naast de oude stad ligt. De wijk heeft een dambordvormig stratenplan met talrijke statige herenhuizen met fraaie gevels. U ontdekt vandaag de wijk La Seu met zijn kathedraal en basiliek op de Plaza de la Virgen, de ontmoetingsplaats van de Valencianen. U bezoekt de basiliek en kan buiten genieten van de kathedraal, het fontein en het almudin. De befaamde Miguelette toren is het symbool van de stad. In de buurt bekijkt u via het glazen plafond de ruïnes van het oude Valencia. Verder naar de Torres de Seranos, een mooi gerestaureerde stadspoort die de liefhebbers kunnen beklimmen.

Dag 3 Valencia (O/A)

Hoogtepunt van de reis en vandaag de absolute bezienswaardigheid. Bezoek aan het CAC oftewel het futuristische Ciudad de las Artes y las Ciencias. Dit unieke architectonische complex vormt een symbolische brug tussen het oude hart van de stad en de zee. Het is van de hand van de beroemde maar omstreden Valenciaanse architect Calatrava. U gaat onder andere binnen in de hal van het Wetenschapsmuseum en bezoekt het prachtige Fallas museum. Als er vandaag tijd overblijft wandelt u langs de stranden Los Arenas en La Malvarossa, met een prachtige strandboulevard.

Dag 4 Valencia (O/A)

Na het ontbijt een heerlijk bezoek aan de vroegere zijdebeurs, de Lonja de Seda is een mooi voorbeeld van gotische civiele architectuur. Nadien bezoekt u de grootste overdekte markt van Spanje, de Mercado Central die gevestigd is in een modernistisch gebouw met glas-in-loodramen en smeedijzer. Na de middag is er een fietstocht van 3 uren langsheen de hoogtepunten van de stad en fietst u via de drooggelegde Turia rivier naar het CAC. Deze fietstocht is perfect haalbaar voor iedereen met een gewone basisconditie. Onderweg verschillende stops.

Dag 5 Valencia-Brussel (O)

Bezoek aan het IVAM museum oftewel het Instituto Valenciano de Arte Moderno. En vanzelfsprekend mag de bekende winkelstraat met de Cortes Ingles niet overgeslagen worden. Transfer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Brussel waarna u kan terugkijken op een heerlijke citytrip.Prijzen en afreisdata rondreis in Valencia

Vertrekdatum Kamertype Prijs  
14 september 2017 Single (10) - Half Pension € 1030.00
Nu boeken
14 september 2017 Tweepers.kamer (20) - Half Pension € 870.00
Op aanvraag
print
Boek deze reis

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische ...


Hotel volgens progr.
Vertrekdatum
Regime Half Pension
5 dagen

Kamertype:

Alle reisperiodes

Vertrekdatum Dagen Prijs vanaf
14/09/2017 5 € 870
 * prijs per persoon

Reisoverzicht

Reisoverzicht Valencia

ReisKompas (Bekijk info)

ReisKompas

Om U in één oogopslag een inschatting te kunnen laten maken van het karakter van een reis, hebben we het Reiskompas ontworpen. U ziet hier een schaalverdeling voor cultuur, fysiek, natuur en accomodatie. Hoe verder naar de buitenzijde van het kompas, hoe hoger de desbetreffende waarde.

Valencia

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Een all-in prijs