Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   
Rondreis zoeken
Vertrek tussen  
en  
Rondreizen
KamertypeToon volledige aanbod

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Value for money: een all-in prijs

Rondreizen (in groep)

Beste,

Dank voor uw interesse in de rondreizen van De Reisspecialist.

Wat maken deze rondreizen uniek:
  • steeds uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • we reizen steeds in een klein gezelschap (8 tot max. 15 personen)
  • onze prijzen zijn uiterst volledig: niet enkel zijn alle vermelde excursies en inkomgelden steeds inbegrepen maar ook tal van andere extra’s zijn inbegrepen. De volledige lijst vindt u op onze site of in onze brochure.

Op vijf jaar tijd werden de rondreizen van De Reisspecialist dan ook een begrip.
Bekijk alvast het volledige aanbod en aarzel niet ons te contacteren.
Verberg informatie rondreizen
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 41   -

Rondreis Moskou & St. Petersburg "Rusland op een gouden schotel" - 8 dagen

Rondreis Moskou & St. Petersburg

Het nieuwe Moskou is dynamisch en in beweging als geen enkele andere Europese hoofdstad momenteel. St. Petersburg is een oude en wat slapende schoonheid die uw hooggespannen verwachtingen volledig zal inlossen. Klassieke bewondering voor het ene maar extreme verbazing voor het andere.
Moskou met meer dan 10 miljoen inwoners is onmiskenbaar de hoofdstad van een groots land. De stad is imposant opgezet en de mensen gaan er rijk en gecultiveerd gekleed. Elk zichzelf respecterend internationaal bedrijf heeft er inmiddels een kantoor. Dergelijke investeringen hebben van Moskou in korte tijd het visitekaartje van het nieuwe Rusland in volle expansie gemaakt. Vanaf het moment dat St. Petersburg werd gesticht door tsaar Peter, tot in 1917, was dit de hoofdstad. Na de Revolutie werd het landsbestuur overgebracht naar Moskou. St. Petersburg, de stad van de witte nachten en de Hermitage, is gebouwd op 42 eilanden en wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd.

  

Rondreis Oost-Canada "De pracht van Ontario en Quebec" - 13 dagen

Rondreis Oost-Canada

Het oosten van Canada bestaat uit Ontario en Québec en is een gebied met zeer veel verrassingen voor uw rondreis. Zo zijn de steden Toronto, Ottawa, Montreal & Québec City stuk voor stuk een hoogtepunt met ieder hun eigen sfeer en charme. De natuur is in Oost Canada voor veel reizigers een eyeopener, zeer ruig, zeer veel reliëf, veel wildleven zoals zelfs Beluga walvissen en Blue Whales in de St. Lawrence River in Québec, fjorden, watervallen, hoogvlaktes met rendieren, elanden, beren en Jan van Genten. Het leuke van Québec is vooral het goede leven; waar de Savoir Vivre de absolute boventoon voert. Wij kiezen er duidelijk voor om onze Canada reizen compact te houden maar met enorm veel body en een intense reisbeleving.

  

Rondreis Wenen "Wien, du Stadt meiner Träume" - 5 dagen

Rondreis Wenen

Wenen, de barok- en muziekstad in het hart van Europa, is een stad met een wel heel bijzondere charme. Een wereldstad in het groen, met heerlijke parken, monumentale historische gebouwen, een schilderachtig centrum, kortom een schatkamer van kunst en als extraatje ook heel wat sfeervolle koffiehuizen. Deskundig begeleid wandelt en flaneert u door deze unieke stad.

  

Rondreis Oekraïne "Uw bezoek meer dan waard!" - 8 dagen

Rondreis Oekraïne

Het is een geweldig land met een fiere en warme bevolking dat zijn gasten met stijl en egards zal ontvangen. Oekraïne is na Rusland het grootste land van Europa en heeft de toeristen ontzettend veel te bieden. Helaas is er sinds 2014 een conflict in de Oekraïne, maar dat speelt zich slechts in een heel klein gedeelte (ca. 5%) van het totale land af. Het centrale en westelijke deel van Oekraïne wat in deze reis vervat zit is zeer veilig met als mooiste voorbeelden de schitterende steden Kiev en Lviv. Door dit conflict is het echter wel een goedkope vakantiebestemming geworden en moet u nu profiteren van ons aanbod. Diegene die de moeite neemt af te reizen naar Oekraïne, wordt verrast door boeiende steden, een bijzondere en rijke cultuur, een lange en turbulente geschiedenis en
prachtige natuur.

  

Rondreis West-Canada "The Splendors of Alberta and British Columbia" - 13 dagen

Rondreis West-Canada

West Canada biedt u een mix van ongerepte pure natuur met in Alberta de majestueuze Rockies en prairies. In British Columbia vindt u een combinatie van het bruisende en moderne Vancouver, ruige natuur in het binnenland maar ook het bekende Vancouver Island. Wilde dieren zijn een hoogtepunt in West Canada. Tijdens uw Canada vakantie kunt u zoal tegenkomen: zwarte beren, herten, kariboes, berggeiten, bergschapen, elanden, zeearenden en walvissen of orka’s. Gletsjers, watervallen, wilde rivieren, canyons, helblauw gekleurde meren en alpine bloemenweides zijn de natuurlijke hoogtepunten die u tijdens deze reis ook zal kunnen bewonderen. Dit is een compacte West Canada reis maar met oh zoveel inhoud. Kijken en vergelijken is de boodschap!

  

Rondreis Edinburgh Military Tattoo "The greatest show on earth" - 4 dagen

Rondreis Edinburgh Military Tattoo

Ieder jaar komen er meer dan 220.000 toeschouwers van over de ganse wereld naar Edinburgh om de Military Tattoo live mee te maken. De 2017 Tattoo (4-26 augustus) belicht Schotland’s reputatie als een land van pure schoonheid met muziek, kleur en spektakel uit binnen- en buitenland, toneel tegen de geweldige achtergrond van Edinburgh Castle, de Massed Pipes and Drums, militaire bands en dansers uit de vier windstreken. En natuurlijk het zeer aangrijpende schouwspel van de Lone Piper hoog op de wallen van het kasteel. Edinburgh, de hoofdstad van Schotland, is gebouwd op vulkanische heuvels en biedt prachtige uitzichten op de stad. De belangrijkste wijk van het oude Edinburgh, ligt tussen het kasteel en het Palace of Holyrood House. Hier ligt de Royal Mile, zoals schrijver Daniel Defoe de hoofdstraat in de 18e eeuw noemde. De schaarse gebouwen zijn bewaard gebleven en geven een goed beeld van hoe Edinburgh er in de Middeleeuwen en de 17e eeuw moet hebben uitgezien. Bovenop de rots ligt het kasteel, waarschijnlijk de bekendste bezienswaardigheid van Edinburgh.

  

Rondreis Baskenland "Gastronomie en cultuur in balans" - 8 dagen

Rondreis Baskenland

Tijdens deze reis doet u zich tegoed aan al het moois dat deze regio te bieden heeft en maakt u onder andere kennis met de rijke culinaire traditie van het Baskenland. Galicië, de ruige noordwesthoek van Spanje, is daarentegen met klippen en inhammen, landschappelijk gezien zo on-Spaans als het maar zijn kan. Noord-Spanje is een constante mix van kathedralen, tapa’s, kastelen en bodega’s. Ga mee op ontdekking naar dit groene deel van Spanje.

  

Rondreis Iran "De schatkamer van het oude Perzië" - 12 dagen

Rondreis Iran

Iran zal u verbazen omdat het totaal niet overeenkomt met ons beeld van een hardleers Islamland waar niets mag en niets te zien is. Het is daarentegen een schitterend land waar de bewoners u zeer hartelijk zullen bejegenen. Deze reis garandeert u een unieke belevenis in een gastvrij Iran met vele hoogtepunten van 3000 jaar beschaving. Deze sublieme rondreis voert zowel langs de hoogtepunten van de Perzische cultuur en beschaving, als de grote verscheidenheid in de natuur van Iran. U bezoekt de hoofdstad Teheran, de praalgraven en parken van Shiraz, de windtorens van Yazd, de beroemde moskeeën en pleinen van Isfahan, de koopmanshuizen van Kashan, het magistrale Persepolis met de graftombes van de Achaemenische koningen en de Zoroastriaanse stille torens in Yazd. Het is een reis door de tijd vanaf de Iraanse profeet Zarathustra, Cyrus de Grote, Alexander de Grote, Hafez, Marco Polo, Reza Sjah, Ayatollah Khomeini tot aan de moderne Teheraanse samenleving. Wij hebben deze reis eerst grondig bezocht en gecheckt en wij kunnen het u alleen maar van ganser
harte aanbevelen. 

  

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië "De westelijke grens van de Byzantijnse cultuur" - 10 dagen

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië

Na de super commentaren van tevreden klanten in de voorbije jaren komt deze bijzondere reis vanzelfsprekend terug. Wij nemen u mee naar een regio met een woelig verleden maar ook een rijke geschiedenis. Drie landen zo verschillend van elkaar en nochtans verbonden door oude conflicten en volksverhuizingen. Doch nu zijn deze landen op zoek naar contact met het nieuwe verenigde Europa en zijn hun moderne hoofdsteden een spiegel van waar ze naartoe willen in de nabije toekomst. Een boeiende reis vol ontdekkingen naar drie bestemmingen waarvan wij tot op heden geen duidelijk beeld kregen. Albanië is ondertussen de belangrijkste toekomstbestemming in toerisme van gans Europa.

  

Rondreis Peru "De wonderbaarlijke erfenis van de Inca’s" - 15 dagen

Rondreis Peru

Toen de Spanjaarden in het begin van de zestiende eeuw in Peru arriveerden waren ze diep onder de indruk van de Inca-beschaving. De overheersers waren zich er echter niet van bewust dat deze Inca’s de laatste schakel vormden in een lange keten van eeuwenoude beschavingen. Het land is grofweg in drie klimaat-zones te verdelen met de woestijnachtige kuststrook, het grillige en indrukwekkende berglandschap van de Andes en de ondoordringbare jungle van het Amazone-gebied. Dit typeert zich ook in de tradities en folklore van de plaatselijke bevolkingen. Per stad of regio merkt u de verschillen op in kledij, uiterlijk, gewoontes, keuken, etc... Dit maakt Peru zo kleurrijk, fotogeniek en super boeiend. Wij kiezen ervoor om de rondreis met de klok mee te laten verlopen om zo de hoogte op te bouwen waardoor onze reizigers zich meer comfortabeler zullen voelen en veel minder kans op hoogteziekte hebben.

  

Rondreis La Southern Belle "Jazz, Blues & Country music" - 12 dagen

Rondreis La Southern Belle

U verblijft in Atlanta, de grootste stad van het zuiden, en reist via Nashville naar Memphis, de stad van de Rock ’n Roll en de geboorteplaats van de enige echte muzieklegende Elvis Presley. Een waar hoogtepunt van uw rondreis is een bezoek aan de hoofdstad van de jazzmuziek New Orleans met zijn French Quarter. Vervolgens reist u door naar de oostkust waar de prachtige 18e en 19e eeuwse koloniale huizen, gebouwd door rijke plantagehouders, de historische stadjes Charleston en Savannah typeren. Een zeer veelzijdige rondreis vol culturele, muzikale en natuurlijke hoogtepunten. Dit is een uitgelezen reis voor reizigers die van een ander soort Amerika houden. Hier moet u de passie voor verschillende muziek-vormen absorberen en de schoonheid van een veelzijdige natuur op u laten inwerken. In deze reis doorkruist u verschillende staten in het zuidoosten van de USA.

  

Rondreis Roemenië "Charmant Boekarest en de machtige Karpaten" - 8 dagen

Rondreis Roemenië

Reis mee naar een land met een bonte verzameling volkeren en talen : Roemeens, Hongaars, Duits, Moldavisch, Oekraïens, Turks. Het is werkelijk een culturele lappendeken gespreid over prachtige landschappen zoals dat van de Karpaten en gans Transsylvanië. Deze luxe-reis naar Roemenië is op alle vlakken een positieve ervaring. De hoofdstad Boekarest met gerenoveerd oud centrum herinnert ons aan de revolutie. Brasov, Sibiu en Sighisoara zijn steden met Unesco-wereld­erfgoed: gezellig, veilig en kraaknet. De bezoeken aan Peles, het zomerverblijf van de koning, en de Dracula-burcht zijn onvergetelijke ervaringen. Logies van prima kwaliteit en middagmalen in gerenommeerde restaurants garanderen u een zeer aangename reis.

  

Rondreis Namibië "Authentieke stammen en dramatische landschappen" - 15 dagen

Rondreis Namibië

Namibië heeft het droogste klimaat van Afrika. Daardoor vindt u er woestijnen zoals de Namib met zijn rode zandduinen en de Kalahari waar u ook de woestijnolifanten kan tegenkomen. Om naar uit te kijken is zeker ook Etosha National Park, gelegen rond een immense zoutpan waar u de ‘big five’ zou kunnen zien. Plus hebben wij nog een extra tof bezoek aan de Himba-vrouwen toegevoegd aan ons programma. Namibië is een fenomenaal land met eindeloze horizonten en indrukwekkende leegtes. U zal er leren overleven in de woestijn te midden van een intens kleurenpalet. Wij hebben een totaal nieuw programma voor u in mekaar gestoken en vanaf nu met eigen begeleiding vanuit Brussel.

  

Rondreis Kenia - Tanzania "Het beste van Oost-Afrika" - 15 dagen

Rondreis Kenia - Tanzania

Dit is dé uitgelezen reis als u echt heel veel wilde dieren wil zien! En voor de reizigers die niet kunnen kiezen tussen Tanzania & Kenia is deze rondreis de meest geschikte keuze. Bereidt u zich voor op het zien van vele spectaculaire hoogtepunten in twee klassieke Afrikaanse safaribestemmingen. Kom in contact met de Maasai bevolking. En geniet met volle teugen van de fenomenale nationale parken Serengeti, Tarangire en Amboseli. De Grote Trek volgt de regenseizoenen. Ieder jaar trekken miljoenen gnoes en honderdduizenden gazellen en zebra’s heen en weer tussen Maasai Mara Reserve in Kenia en de Serengeti in Tanzania op zoek naar vers gras. Ondanks dat de vliegafstand niet zo ver is, is een safari reis als deze altijd relatief duur. Deze twee bestemmingen leven van toerisme en hun natuurschatten kosten geld om bezocht te mogen worden. Wij zorgen vanzelfsprekend voor prima accommodaties en zeer ervaren reisleiding voor een zo specifieke natuurrondreis als deze. Kijk en vergelijk en let vooral op de reisduur en u zal zien dat het zijn geld meer dan waard is.

  

Rondreis Valencia "Verrassend Valencia" - 5 dagen

Rondreis Valencia

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische architectuur en de liefhebbers van kunst kunnen terecht in de talrijke musea die de stad rijk is. Een bezoek aan de haven, en de heerlijke strandboulevard mag natuurlijk niet ontbreken. En zeg eens eerlijk, waar kan u beter paella eten dan in Valencia waar de paella ontstaan is? Liefhebbers van kunst en cultuur, zon en zee, zullen in Valencia zeker aan hun trekken komen. Valencia is de derde grootste stad van Spanje en vooral verrassend en veelzijdig.

  
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 41   -