Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   
Rondreis zoeken
Vertrek tussen  
en  
Rondreizen
Kamertype


Toon volledige aanbod

Waarom onze rondreizen?

  • Uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • Kleine groepen: 8 tot 15 personen
  • Unieke programma's
  • Value for money: een all-in prijs

Rondreizen (in groep)

Beste,

Dank voor uw interesse in de rondreizen van De Reisspecialist.

Wat maken deze rondreizen uniek:
  • steeds uitsluitend Nederlandstalig begeleid
  • we reizen steeds in een klein gezelschap (8 tot max. 15 personen)
  • onze prijzen zijn uiterst volledig: niet enkel zijn alle vermelde excursies en inkomgelden steeds inbegrepen maar ook tal van andere extra’s zijn inbegrepen. De volledige lijst vindt u op onze site of in onze brochure.

Op vijf jaar tijd werden de rondreizen van De Reisspecialist dan ook een begrip.
Bekijk alvast het volledige aanbod en aarzel niet ons te contacteren.
Verberg informatie rondreizen
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 34   -

Rondreis Iran "De schatkamer van het oude Perzië" - 12 dagen

Rondreis Iran

Iran zal u verbazen omdat het totaal niet overeenkomt met ons beeld van een hardleers Islamland waar niets mag en niets te zien is. Het is daarentegen een schitterend land waar de bewoners u zeer hartelijk zullen bejegenen. Deze reis garandeert u een unieke belevenis in een gastvrij Iran met vele hoogtepunten van 3000 jaar beschaving. Deze sublieme rondreis voert zowel langs de hoogtepunten van de Perzische cultuur en beschaving, als de grote verscheidenheid in de natuur van Iran. U bezoekt de hoofdstad Teheran, de praalgraven en parken van Shiraz, de windtorens van Yazd, de beroemde moskeeën en pleinen van Isfahan, de koopmanshuizen van Kashan, het magistrale Persepolis met de graftombes van de Achaemenische koningen en de Zoroastriaanse stille torens in Yazd. Het is een reis door de tijd vanaf de Iraanse profeet Zarathustra, Cyrus de Grote, Alexander de Grote, Hafez, Marco Polo, Reza Sjah, Ayatollah Khomeini tot aan de moderne Teheraanse samenleving. Wij hebben deze reis eerst grondig bezocht en gecheckt en wij kunnen het u alleen maar van ganser
harte aanbevelen. 

  

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië "De westelijke grens van de Byzantijnse cultuur" - 10 dagen

Rondreis Albanië - Kosovo - Macedonië

Na de super commentaren van tevreden klanten in de voorbije jaren komt deze bijzondere reis vanzelfsprekend terug. Wij nemen u mee naar een regio met een woelig verleden maar ook een rijke geschiedenis. Drie landen zo verschillend van elkaar en nochtans verbonden door oude conflicten en volksverhuizingen. Doch nu zijn deze landen op zoek naar contact met het nieuwe verenigde Europa en zijn hun moderne hoofdsteden een spiegel van waar ze naartoe willen in de nabije toekomst. Een boeiende reis vol ontdekkingen naar drie bestemmingen waarvan wij tot op heden geen duidelijk beeld kregen. Albanië is ondertussen de belangrijkste toekomstbestemming in toerisme van gans Europa.

  

Rondreis Peru "De wonderbaarlijke erfenis van de Inca’s" - 15 dagen

Rondreis Peru

Toen de Spanjaarden in het begin van de zestiende eeuw in Peru arriveerden waren ze diep onder de indruk van de Inca-beschaving. De overheersers waren zich er echter niet van bewust dat deze Inca’s de laatste schakel vormden in een lange keten van eeuwenoude beschavingen. Het land is grofweg in drie klimaat-zones te verdelen met de woestijnachtige kuststrook, het grillige en indrukwekkende berglandschap van de Andes en de ondoordringbare jungle van het Amazone-gebied. Dit typeert zich ook in de tradities en folklore van de plaatselijke bevolkingen. Per stad of regio merkt u de verschillen op in kledij, uiterlijk, gewoontes, keuken, etc... Dit maakt Peru zo kleurrijk, fotogeniek en super boeiend. Wij kiezen ervoor om de rondreis met de klok mee te laten verlopen om zo de hoogte op te bouwen waardoor onze reizigers zich meer comfortabeler zullen voelen en veel minder kans op hoogteziekte hebben.

  

Rondreis La Southern Belle "Jazz, Blues & Country music" - 12 dagen

Rondreis La Southern Belle

U verblijft in Atlanta, de grootste stad van het zuiden, en reist via Nashville naar Memphis, de stad van de Rock ’n Roll en de geboorteplaats van de enige echte muzieklegende Elvis Presley. Een waar hoogtepunt van uw rondreis is een bezoek aan de hoofdstad van de jazzmuziek New Orleans met zijn French Quarter. Vervolgens reist u door naar de oostkust waar de prachtige 18e en 19e eeuwse koloniale huizen, gebouwd door rijke plantagehouders, de historische stadjes Charleston en Savannah typeren. Een zeer veelzijdige rondreis vol culturele, muzikale en natuurlijke hoogtepunten. Dit is een uitgelezen reis voor reizigers die van een ander soort Amerika houden. Hier moet u de passie voor verschillende muziek-vormen absorberen en de schoonheid van een veelzijdige natuur op u laten inwerken. In deze reis doorkruist u verschillende staten in het zuidoosten van de USA.

  

Rondreis Roemenië "Charmant Boekarest en de machtige Karpaten" - 8 dagen

Rondreis Roemenië

Reis mee naar een land met een bonte verzameling volkeren en talen : Roemeens, Hongaars, Duits, Moldavisch, Oekraïens, Turks. Het is werkelijk een culturele lappendeken gespreid over prachtige landschappen zoals dat van de Karpaten en gans Transsylvanië. Deze luxe-reis naar Roemenië is op alle vlakken een positieve ervaring. De hoofdstad Boekarest met gerenoveerd oud centrum herinnert ons aan de revolutie. Brasov, Sibiu en Sighisoara zijn steden met Unesco-wereld­erfgoed: gezellig, veilig en kraaknet. De bezoeken aan Peles, het zomerverblijf van de koning, en de Dracula-burcht zijn onvergetelijke ervaringen. Logies van prima kwaliteit en middagmalen in gerenommeerde restaurants garanderen u een zeer aangename reis.

  

Rondreis Namibië "Authentieke stammen en dramatische landschappen" - 15 dagen

Rondreis Namibië

Namibië heeft het droogste klimaat van Afrika. Daardoor vindt u er woestijnen zoals de Namib met zijn rode zandduinen en de Kalahari waar u ook de woestijnolifanten kan tegenkomen. Om naar uit te kijken is zeker ook Etosha National Park, gelegen rond een immense zoutpan waar u de ‘big five’ zou kunnen zien. Plus hebben wij nog een extra tof bezoek aan de Himba-vrouwen toegevoegd aan ons programma. Namibië is een fenomenaal land met eindeloze horizonten en indrukwekkende leegtes. U zal er leren overleven in de woestijn te midden van een intens kleurenpalet. Wij hebben een totaal nieuw programma voor u in mekaar gestoken en vanaf nu met eigen begeleiding vanuit Brussel.

  

Rondreis Kenia - Tanzania "Het beste van Oost-Afrika" - 15 dagen

Rondreis Kenia - Tanzania

Dit is dé uitgelezen reis als u echt heel veel wilde dieren wil zien! En voor de reizigers die niet kunnen kiezen tussen Tanzania & Kenia is deze rondreis de meest geschikte keuze. Bereidt u zich voor op het zien van vele spectaculaire hoogtepunten in twee klassieke Afrikaanse safaribestemmingen. Kom in contact met de Maasai bevolking. En geniet met volle teugen van de fenomenale nationale parken Serengeti, Tarangire en Amboseli. De Grote Trek volgt de regenseizoenen. Ieder jaar trekken miljoenen gnoes en honderdduizenden gazellen en zebra’s heen en weer tussen Maasai Mara Reserve in Kenia en de Serengeti in Tanzania op zoek naar vers gras. Ondanks dat de vliegafstand niet zo ver is, is een safari reis als deze altijd relatief duur. Deze twee bestemmingen leven van toerisme en hun natuurschatten kosten geld om bezocht te mogen worden. Wij zorgen vanzelfsprekend voor prima accommodaties en zeer ervaren reisleiding voor een zo specifieke natuurrondreis als deze. Kijk en vergelijk en let vooral op de reisduur en u zal zien dat het zijn geld meer dan waard is.

  

Rondreis Valencia "Verrassend Valencia" - 5 dagen

Rondreis Valencia

Deze stad ligt aan de Middellandse Zee, ten zuiden van Barcelona. Naast een kleurrijke oude stad met pleintjes, straatjes en prachtige gebouwen vindt u er ook pareltjes van modernistische architectuur en de liefhebbers van kunst kunnen terecht in de talrijke musea die de stad rijk is. Een bezoek aan de haven, en de heerlijke strandboulevard mag natuurlijk niet ontbreken. En zeg eens eerlijk, waar kan u beter paella eten dan in Valencia waar de paella ontstaan is? Liefhebbers van kunst en cultuur, zon en zee, zullen in Valencia zeker aan hun trekken komen. Valencia is de derde grootste stad van Spanje en vooral verrassend en veelzijdig.

  

Rondreis Toscane "Under the Tuscan sun" - 9 dagen

Rondreis Toscane

Toscane is een schitterende regio in Midden-Italië en misschien wel het symbool van het goede Italiaanse leven. Nergens ter wereld heeft de mens en God het landschap zo mooi kunnen inrichten als juist hier. Zwierige cipressenlanen, zacht glooiende heuvels vol met wijnranken of knoestige olijfbomen. Daartussen eeuwenoude, vermaarde en druk bezochte kunststeden als Firenze, Siena en Pisa, maar ook kleinere kunststadjes waar naar ons gevoel het lommerrijke ‘La Dolce Vita’ nog steeds rustig zijn gang gaat. Deze schitterende streek is een schatkamer vol kunst en cultuur, historie en prachtige landschappen.

  

Rondreis Centraal Spanje "Als steden en stenen konden spreken" - 8 dagen

Rondreis Centraal Spanje

Spanje. Zoveel meer dan zee en zon, costa’s en cerveza’s. Centraal-Spanje is het kloppend hart van een levendig en levenslustig land. Een wonderbare wandeling dwars doorheen twintig tintelende eeuwen gulle geschiedenis vol variatie en verrassingen. Spraakmakende steden waar stenen sfeervol vertellen over een ver verleden en een wervelend vandaag. Een verhaal van koningen en keizers, Visigoten en veroveraars, Moren en maniakken, Romeinen en Real Madrid, flamenco en Franco, toerisme en Toledo, Prado en Picasso, heiligen en helden, wonder en waanzin… Acht dagen lang nemen wij u mee op sleeptouw langs een schitterend snoer van tot de verbeelding sprekende steden en verborgen pareltjes. Een aaneenrijging van werelderfgoed en cultuur van de bovenste plank in een zonovergoten regio. En na de lovende kritieken in 2016 hernemen wij deze prachtreis dit jaar graag opnieuw in ons aanbod. España por favor!

  

Rondreis Vietnam - Cambodja "De absolute parels van Zuid-Oost Azië" - 18 dagen

Rondreis Vietnam - Cambodja

Reeds verschillende jaren na elkaar is deze reis onze meest gegeerde rondreis. Een rondruit schitterende combinatie met daarin een zeer grote variëteit aan steden, strand, tempels en echte topbezienswaardigheden zoals de Halong Bay en het machtige tempelcomplex van Angkor What dat verkozen werd als nummer één op de lijst van mooiste plekken op aarde door Lonely Planet. Voeg daarbij een super vriendelijke bevolking en een overheerlijke keuken en je hebt een reis om u tegen te zeggen. Deze reis werd speciaal opgebouwd om zoveel mogelijk te zien maar tegen een aanvaardbaar tempo zodat u voldoende tijd hebt om al dat moois goed te absorberen en degelijk te bevatten. Deze reis is werkelijk onze bestseller en staat dan ook maximaal op punt.

  

Rondreis Zimbabwe - Botswana "Verwacht het onverwachte Afrika" - 14 dagen

Rondreis Zimbabwe - Botswana

Ook dit jaar pakken wij opnieuw uit met iets bijzonders voor Afrika. U kan naar Zimbabwe dat één van de meest tot de verbeelding sprekende Afrikaanse landen is. Naast de indrukwekkende Victoria Falls heeft Zimbabwe enkele fantastische wildparken zoals Hwange Nationaal Park. Door het schrik­bewind van Mugabe de laatste jaren is het aantal bezoekers aan dit fascinerende land wat gedaald. Toch zijn de eigenaars van lodges & hotels blijven investeren in hun product waardoor deze van een verrassend hoog niveau zijn. Als u de wildparken helemaal voor uzelf wil en u op zoek bent naar een unieke safari ervaring dan is het nu het moment om er heen te gaan. De Zimbabwanen zullen u met open armen ontvangen. En tenslotte Botswana dat één van de best bewaarde stukken wildernis op aarde is, een land van ongetemde schoonheid. Kenmerkend zijn de schrille contrasten tussen de waterovervloed van de Okavango Delta en de kale oppervlakte van de Makgadikgadi Plans, de dorre zandvlaktes en savannes. Het is hier dat de Okavango, één van de machtigste rivieren van Afrika stroomt.In ieder geval wordt deze reis Afrika pur-sang!

  

Rondreis Bali - Java - Sulawesi "Tempels, sawa’s en palmenstranden" - 19 dagen

Rondreis Bali - Java - Sulawesi

Een klassieker met veel tevreden klanten is deze heerlijke rondreis in Indonesië waarbij wij de drie mooiste eilanden combineren. U ontdekt de hofcultuur van Java, bent getuige van de indrukwekkende dodencultuur op Sulawesi en geniet van het bijzondere Godeneiland Bali. Onderweg passeert u het prachtige landschap en hebt u vaak contact met de lokale bevolking. Op Java bezoekt u hoogtepunten als de Borobudur en de stad Yogjakarta. Op Sulawesi reist u naar Tana Toraja, bekend om haar mysterieuze dodencultuur, zeer bijzonder! Na uw indrukwekkende verblijf op Sulawesi kunt u gaan genieten van het Godeneiland Bali dat voor u na een prachtig circuit geen geheimen meer zal hebben. Pak de koffers maar in en reis mee naar de Gordel van Smaragd.

  

Rondreis Noord-Argentinië - Brazilië "Aandacht maakt alles mooier" - 17 dagen

Rondreis Noord-Argentinië  - Brazilië

In deze unieke combinatiereis ontdekt u de parels van de twee grootste landen in Zuid-Amerika. De hoofdstad Buenos Aires gelegen aan de Rio de la Plata is het hart van de tango, de passionele dans. De regio rond Mendoza is vooral bekend omwille van zijn heerlijke wijnen die wereldwijd geëxporteerd worden. Het noordwesten van Argentinië wordt gekenmerkt door de schrale bergen begroeid met cactussen, charmante koloniale steden zoals Salta en uitgestrekte woestijnvlakten met hun grimmige kloven zoals de schitterende Quebrada de Humahuaca. Het noordoosten wordt beheerst door het grandioze spektakel van de machtige Iguazu watervallen gelegen in het tropische regenwoud op de driehoek tussen Argentinië, Paraguay en Brazilië. En het altijd bruisende Rio de Janeiro waar de olympische roes is overgewaaid kan dit droomcircuit lekker afsluiten. Vorig jaar nieuw en nu makkelijk door de selectie geraakt om andermaal in onze brochure te pronken met de garantie van tevreden klanten.

  

Rondreis Rome citytrip "Ik kwam, ik zag, ik overwon" - 5 dagen

Rondreis Rome citytrip

Rome, de eeuwige stad… waar twintig eeuwen historie de bezoeker verwachten. Op ieder plein, aan ieder fontein vertelt de stad haar verhaal. Wie Europa vandaag wil begrijpen, moet Rome op zijn programma zetten! Maar Rome is meer dan alleen maar monumenten: het is ook de bruisende hoofdstad van Italië met schitterende winkels, gezellige straatjes en pleintjes waar u probleemloos de Italiaanse levensstijl kan ontdekken. Rome is eeuwenlang één van de machtigste steden ter wereld geweest. Het is dan ook een stad die tot ieders verbeelding spreekt. Duizend terrassen in Rome, u weet ze wel te vinden na deze reis.

  
Sorteren op: vertrekdatum | Prijs | Duur | Populariteit
   pagina's: 
Resultaten: 34   -