Wenst u op de hoogte te blijven van al het nuttige reisnieuws, onze specifieke producten en promoties?
   

Individuele rondreizen met privé gids / chauffeur

Bali

Het gekende ‘Eiland van de Goden’ behoort tot de meest geliefde reisdoelen van veel reizigers. Een boeiende Hindoe cultuur met veel ceremoniën en rituelen draagt bij aan een schitterende vakantie. Tempels en rijstterrassen vormen het decor voor een rondreis die u een totaalbeeld zal geven over Bali vanuit het zuiden aan de stranden tot in het noorden tussen de vulkanen.

Zuid-Afrika

Laat u verleiden tot een heerlijke rondreis in het meest zuidelijke deel van Zuid-Afrika. Een aaneenschakeling van hoogtepunten langs zuidelijke kustgebieden en Nationale Parken. Van een safari in het Addo Elephant Nationaal Park tot de ongerepte Tuinroute, wandelen in het Tsitsikamma Nationaal Park, een struisvogelfarm in Oudtshoorn en lekker wijn proeven in Stellenbosch. En vanzelfsprekend ook voldoende tijd voor het mooie Kaapstad en zijn befaamde Kaap van de Goed Hoop.

China

Dit machtig grote land staat op de voorkeurslijst van elke wereldreiziger. U kan dit land ook doorkruisen gedurende meerdere weken maar in deze reis krijgt u de absolute hoogtepunten mooi op een rijtje gezet. Deze economische grootmacht zal u verbluffen met zijn wereldsteden als Beijing en Shanghai. Maar uiteraard mogen de terracotta krijgers van Xian niet ontbreken in deze zeer complete kennismakingsreis naar het land van Mao.

India

Rajasthan is zonder twijfel het meest bekende deel van India en misschien ook wel het meest intrigerende. Tijdens deze rondreis maakt u kennis met de geuren en kleuren van deze betoverende deelstaat. Het hoogtepunt van deze reis is een bezoek aan de wereldberoemde Taj Mahal, maar u ziet ook andere rijk versierde paleizen en afgelegen woestijndorpjes. Een reis vol hoogtepunten langsheen Delhi, Agra, Jaipur en Jodhpur.

Sri Lanka

Reis rond in het land met de geur van verse thee. De tempelruïnes van Polonnaruwa, de hemelburcht op de leeuwenrots van Sigiriya, de enthousiaste Kandy dansers en de theeplantages rondom Nuwara Eliya. Maak kennis met de natuurlijke en culturele schatten van het voormalige Ceylon. Een tropische strand op het einde van de trip, het prettige klimaat, de goede keuken en de gastvrije Sri Lankanen maken dit circuit tot een heerlijke reisbelevenis.

Thailand

Dat men Thailand het ‘Land van de Glimlach’ noemt is misschien een cliché maar het is sowieso de meest populaire toeristische bestemming in Azië. En dat verdien je niet zomaar. Een combinatie van prachtige tempels, mooie stranden, bergvolkeren, een prima keuken plus de vriendelijke bevolking is voor de bezoekers een garantie op een uiterst geslaagde vakantie. Thailand is daarom ook de ideale plek voor een eerste reis naar het Verre Oosten.

Vietnam

Dit is de snelst groeiende toeristische bestemming in Zuid-Oost Azië omdat het zoveel te bieden heeft in één land. Door zijn grillige S-vorm kent Vietnam totaal verschillende gebieden die een andere geschiedenis hebben en enorm verschillend zijn wat betreft natuur en bezienswaardigheden. Een land met een woelig verleden maar nu met een heerlijke keuken en mega vriendelijke bevolking. Vietnam heeft grote steden maar ook lieflijke dorpjes en idyllische wateren.

Argentinië

Voorwaar is dit één van de mooiste rondreizen die er bestaan naar een land dat bij iedereen bovenaan zijn of haar verlanglijstje moet staan. Het machtig mooie en afwisselende Argentinië waar u van de warmte in de jungle van Iguazu op hetzelfde moment kan doorreizen naar het ijsdecor van het onwaarschijnlijk mooie Patagonië. Dit in combinatie met een schitterende hoofdstad Buenos Aires waar muziek, sfeer en geschiedenis in mekaar overvloeien.

Costa Rica

Een land in Centraal Amerika dat uiterst geschikt is voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers te midden van een pallet groen zonder weerga. Als u van een sportieve vakantie houdt met op het einde een paar dagen strand dan is Costa Rica de ideale plek voor u. De vulkanen, flora en fauna van Costa Rica wachten op de bezoekers die ‘Pura Vida’ als levensmotto hebben.

Cuba

Een land met niets te vergelijken. Hier staat u op en gaat u slapen met de salsa muziek. Een uitzonderlijke bestemming naar een arm land maar waar de bewoners overleven met hoop en handigheidjes. Zeer gezellig, veilig en met een super aangename bevolking. Na het overlijden van Fidel zal Cuba zich meer richten op het Westen en de toestroom van toeristen zal verder blijven aangroeien wat hopelijk een beter leven geeft aan alle Cubanen groot en klein.

Mexico

Reis doorheen het land van de Azteken die begint in één van de grootste metropolen ter wereld, Mexico City. Uiteraard bezoekt u hier ook de Azteken-stad Teotihuacán. Daarna doet u Oaxaca aan, een prachtige koloniale stad in een groene vallei. Van daaruit gaan we verder naar San Cristóbal de las Casas, in het hart van de Maya-cultuur. Via de mysterieuze Maya-ruïnes bij Palenque reist u naar het schiereiland Yucatán, met niet alleen veel cenotes en het prachtige witte strand van Cancun maar vanzelfsprekend ook de Maya-stad Chichén Itzá en het koloniale Mérida.

Peru

Exploreer het Land van de Inca’s. Door Peru reizen is voor talloze mensen een vurige wens. Met haar onschatbare culturele rijkdommen die dateren uit verschillende tijdperken is een rondreis door Peru voor cultuurfanaten onovertroffen. Het wonderlijke Machu Picchu en het Titicaca meer spreken tot ieders verbeelding. Koloniale steden als Cuzco, Arequipa en de hoofdstad Lima brengen u in de sfeer van de ‘Nieuwe Wereld’ in combinatie met een prima lokale keuken, die tot de lekkerste van het continent behoort. Hier kan u nog rondkuieren over pittoreske koloniale pleinen met historische panden en rijk bewerkte houten balkons. Door Peru reizen is een aaneenschakeling van culturele hoogtepunten.

Dubai

Deze parel van de Emiraten is op korte tijd zeer bekend en uiterst geliefd geworden. Een mix van schitterende hotels gelegen tussen torenhoge wolkenkrabbers en andere architecturale wonderen. Maar wie de moeite doet om buiten het hotel te gaan kan ook proeven van Arabische geuren en kleuren op een plaats waar niets te gek of onmogelijk is. Verblijf in één vast hotel maar met verschillende uitstappen die het allemaal zeer boeiend en veelzijdig maken.

Jordanië

Een betoverend land met een boeiende geschiedenis, uitzonderlijke landschappen en een gastvrije bevolking. Het land van Lawrence of Arabia. Tijdens deze rondreis ziet u niet alleen Petra, de geheel uit steen gehakte Verborgen Roze Stad, maar per jeep bezoekt u ook de woestijn van Wadi Rum met zijn onwerkelijke stiltes. Bedoeïenen slaan hier al eeuwenlang hun tenten op. Eén week rondreis met de uitzonderlijke hoogtepunten van Jordanië. Uw gids en onze plaatselijke agent staan altijd garant voor jullie veiligheid.

Waarom onze rondreizen?
  • Individuele rondreizen
  • met privé gids/chauffeur (Engelstalig)
  • vermelde bezoeken, inkomgelden en maaltijden inbegrepen
  • à la carte aanpasbaar
  • exclusief verkrijgbaar bij De Reisspecialist